Anne ve babanın öldüğü feci kazada bebek de yaşam savaşına yenik düştü;

Anne ve babanın öldüğü feci kazada bebek de yaşam savaşına yenik düştü

Kastamonu'da tatil için yola çıkan ailenin bulunduğu cip ile kamyonun çarpışması neticesinde ölen anne ve babanın 1 yaşındaki bebekleri de hayatını kaybetti....

Kastamonu'da tatil için yola çıkan ailenin bulunduğu cip ile kamyonun çarpışması neticesinde ölen anne ve babanın 1 yaşındaki bebekleri de hayatını kaybetti.

Kaza, dün akşam saatlerinde Kastamonu-Tosya karayolu Akkaya köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Rıdvan Keskin (39) idaresindeki, arkasında karavan bulunan 34 CGD 855 plakalı cip ile M.T. (50) yönetimindeki 37 PT 470 plakalı kamyon çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yoldan çıkan cip, yaklaşık 40 metre şarampole yuvarlandı. Kazada cip hurdaya dönerken, sürücü Rıdvan Keskin ile eşi Naciye Keskin (37) araçta sıkışarak hayatını kaybetti. Cipte bulunan ailenin çocukları Emre (13), Devran (11) ve Miranmir (1) ile kamyon sürücüsü M.T. de yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Sağlık ekipleri tarafından kalp masajı yapılarak hayata döndürülen 1 yaşındaki Miranmir, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.


Kaynak: İHA

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum