Gümüş, Şenpazar'da öğrencilerle buluştu;

Gümüş, Şenpazar'da öğrencilerle buluştu

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdür Hasan Gümüş, ilçe ziyaretleri kapsmaında Şenpazar ilçesini ziyaret etti. Öncesinde Şenpazar Kaymakamı Ayberk Erdoğdu'yu makamında ziyaret eden Gümüş akabinde Şenpazar Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi....

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, okul ziyaretleri kapsamında Şenpazar Çok Programlı Anadolu Lisesini ziyaret ederek öğrencilerle sınıflarında bir araya geldi. İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Mesut Şeker, Şube Müdürleri Halil İbrahim Kara, Mücahit Kılınç, Yunus Cengiz, Şenpazar İlçe Milli Eğitim Müdürü Nail Özarslan ve Şube Müdürü Sündüz Akkaya Çalık’ın da eşlik ettiği ziyarette öğrencileri sınıflarında ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Gümüş onlarla gelecek hedefleri üzerine sohbet etti ve onların taleplerini dinledi.

Gümüş ziyarette; “Gençlerimizi yetiştirirken bilgi ve beceri kazandırmanın yanında araştıran, sorgulayan, öğrenen ve üreten gençler olarak yetişmesini önemsiyoruz. Sizler geleceğin Türkiye’sini inşa edeceksiniz bu bilinçle çalışmalısınız.” ifadelerini kullandı.

Daha sonra öğrencilerle birlikte yemek yiyen İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş öğrencilere başarılar diledi.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum