Arama
Arama Sonuçları
Polinom Eğitim Kurumları Kastamonu Şubesi Öğretmenler Kurul Toplantısı'nı yaptı!
Polinom Eğitim Kurumları Kastamonu Şubesi, Amorium Park Hotel'de ilk yemekli ‘Öğretmenler Kurul Toplantısı’nı gerçekleştirdi.
Türkiye Kupası yeni formatı ile oynanacak
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Türkiye Kupası'nın yeni format ile oynanacağını açıkladı.
Kastamonu'nun sağlıkçılarına 'dev' promosyon!
Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü'nün maaş promosyon ihalesi 13 Haziran 2024 tarihinde gerçekleştirildi. Altı bankanın katıldığı ihaleyi, 41 bin 250 TL promosyon teklifiyle Türkiye İş Bankası kazandı.
20 yıllık kariyerine Kastamonu’da son verdi
Final Eğitim Kurumları ve Erdem Özel Eğitim Merkezi Yöneticisi ve Kurucu Temsilcisi Mehmet Doğan, 20 yıllık kariyerine Kastamonu’da son vererek, dostlarıyla basın toplantısında bir araya geldi.
Kastamonu’daki bu sayı duyanları şaşırttı!
Her sene Diyanet işleri başkanlığı istatistiksel olarak camileri açıklar. Bu yıl da yine son verilere göre cami sayısının 89.817 olduğunu açıkladı. Kastamonu’daki cami sayısı dikkat çekti…
İnebolu'dan Kastamonu'ya 95 kilometrelik Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü sürüyor
Kurtuluş Savaşı'nda İnebolu Limanı'na gelen silah ve cephanenin Anadolu'ya sevk edildiği 95 kilometrelik güzergahta düzenlenen "Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü" ikinci gününde devam ediyor.
Kastamonu VHO’dan ‘kurban’ uyarıları
Kastamonu Veteriner Hekimler Odası (VHO) Başkanı Hacı İbrahim Maşalacı, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi vatandaşlara kurbanlık konusunda dikkat edilecek konular hakkında uyarılarda bulundu.
Kastamonu Zafer Partisi’nde yeni atama!
Zafer Partisi Kastamonu İl Başkanlığı, teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede, Ahmet Odacı'nın Teşkilatlanmadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak atanmasıyla ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
Sigaraya karşı yeni kanun geliyor
Her fırsatta sigaraya karşı mücadeleye dikkat çeken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yeni düzenleme sinyali geldi.
Kastamonu bir değerini kaybetti!
Türk dünyası ve Kastamonu, önemli bir değerini kaybetti. Ömrünü Türk dünyasına adayan araştırmacı-yazar ve eski sendikacı, Hoca Ahmet Yesevi Vakfı Genel Başkanı Erdoğan Aslıyüce vefat etti.
Kastamonulu Fenerbahçeliler de tarihi kongrede oy kullandı
Türkiye'nin tüm illerinden yoğun katılımın olduğu kongreye Kastamonu'dan da Fenerbahçeliler Derneği üyesi kongre üyeleri de katılarak oylarını kullandı.
Tarihi yayında reyting rekoru!
Habertürk TV, Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın karşı karşıya geldiği programla Türk televizyon tarihinde rating ölçümüne geçildiğinden beri en yüksek izlenme oranına ulaştı.
Bu ne cesaret!
Kastamonu’da sahte plaka kullandığı tespit edilen motosiklet trafikten men edildi.
Avrupa’dan Kastamonu’ya akın ediyorlar
Almanya ve İsviçre’den karavan ile Türkiye’ye gelen turistler, 45 günlük tur ile turistik bölgeleri geziyor. Kastamonu’ya ulaşan kafile, Türkiye’nin güzellikleri karşısında hayran kaldıklarını ifade etti.  
TİMBİR'den Kastamonu ziyareti: Dijital medya ve dezenformasyon ele alındı
Türkiye İnternet Birliği Medya Birliği yetkilileri, TİMBİR'in Kastamonu temsilciliğini açmaya hazırlanan Kastamonu Açıksöz Gazetesi'ni ziyaret etti. TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Saba ile birlikte Açıksöz Gazetesi'ni ziyaret eden Kastamonu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi (Sivil Toplum Kuruluşları Basın, Medya İletişimi), TİMBİR Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Selman Tunay Kamer, geleneksel medya internet haberciliği ve dezenformasyon konularında değerlendirmelerde bulundu.
Güzel'den Baltacı'ya tepki! 'Bu yaptıklarınızı kimse unutmayacak!'
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, Belediye Başkanı Hasan Baltacı'nın hentbol takımı ile ilgili yaptığı açıklamalara tepki gösterdi. Güzel açıklamasında; "Kadın Hentbol Takımımıza da kafayı takmış vaziyette. Bu yaptıklarınızı Kastamonu ve spor ile ilgilenen hiç kimse unutmayacak. Özellikle de Kastamonu kadınları unutmayacak" dedi.
Kastamonu Üniversitesi, engelleri yıktı!
Kastamonu Üniversitesi, engelsiz bir üniversite ortamının teşvik edilmesi amacıyla düzenlenen “2024 Engelsiz Üniversite Bayrakları ve Program Nişanı Töreni”nde 38 bayrak alarak Türkiye birincisi oldu.
Uluay, tüm Türkiye'yi Kastamonu'ya çağırdı!
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmasında 9 Haziran'da gerçekleştirecek olan İnebolu Şeref ve Kahramanlık gününe tüm Milletvekilleri ile halkı davet etti.
TİMBİR'den Kastamonu'ya üst düzey ziyaret!
81 ilde güçlü bir birliktelikle yapılanan ve hızla büyümeye devam eden devam eden Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR), Kastamonu'da da temsilciliğini açmaya hazırlanıyor. TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa ve beraberindeki heyet Kastamonu Açıksöz Gazetesi'ni ziyaret etti.
Kastamonu’da kuraklık alarmı!.. Son 64 yılın en düşüğü
NİSAN YAĞIŞLARI, KASTAMONU SAHİL KESİMLERİNDE YÜZDE 80 AZALDI
Türk Telekom’dan ‘büyük zam’ kararı!..
Türk Telekom internet ücretleri 1 Temmuz’dan itibaren değişiyor. Yeni zamlı tarifeler belli oldu.
Bu yaz ‘meteorolojik afet’ yaşayacağız
Sıcak hava aniden bastırdı, tüm yurtta vatandaşların şikayetleri de başladı. Daha sıcakların ilk günlerinde herkesi bunaltan sıcaklarla ilgili vatandaşlar gelecek günlerin nasıl olacağını endişeyle merak ederken Prof. Dr. Orhan Şen'den önemli bir uyarı geldi.
‘El Nino’ bitti, yaz sonu ‘La Nina’ başlıyor
El Nino döneminin sona ermesinin ardından yaz sonundan itibaren La Nina hava olayının etkili olmaya başlaması beklenirken uzmanlar iklim değişikliğinin güçlü etkileri nedeniyle bu dönemde de sıcaklık rekorlarının devam edebileceği uyarısında bulunuyor.
Cumhurbaşkanının ‘atama’ yetkisi iptal edildi
Anayasa Mahkemesi (AYM), Cumhurbaşkanının Merkez Bankası başkanını görev süresi dolmadan değiştirme yetkisini ve üniversite rektörlerinin Cumhurbaşkanı tarafından atanmasına imkan sağlayan yasa hükmünü iptal etti.
Kastamonu’da 2 ilçeye gazete dağıtımı durdu
Kastamonu’nun ilçelerine günlük gazete dağıtımı yapan Turkuvaz Dağıtım Pazarlama A.Ş. 1 Haziran 2024 tarihi itibarı ile Araç ve Taşköprü ilçemize günlük gazete sevkiyatını durdurdu.
Memur ve emekli ne kadar zam alacak? İşte liste…
Temmuz'da emekli aylıklarına yüzde 25.2 ile yüzde 26.4 aralığında zam yapılması bekleniyor. Memur ve memur emeklisinin zammı ise yüzde 19-20’de kalacak.
KÜ, mezunlarını hayata uğurladı
Kastamonu Üniversitesi, Emin Baydil Stadyumu'nda mezuniyet töreni düzenleyerek 2023-2024 akademik yılı mezunlarını uğurladı.
Kastamonu Entegre’nin parkelerine uluslararası onay
Kastamonu Entegre; parke ürünleriyle, sağlık, güvenlik, sürdürülebilirlik gibi alanlarda dünyanın önde gelen kuruluşlarından ULSolution (Underwriters Laboratories)tarafından verilen ve kurumun en yüksek derecelendirme seviyesi olan“Greenguard Gold” sertifikasını almaya hak kazandı.
Eti Bakır’dan Kastamonu’da ‘güvenli madencilik’ atağı…
Sürdürülebilirlik ve inovasyon vizyonunu, Ar-Ge ve teknoloji ile güçlendiren Eti Bakır, Türkiye’nin en derin yer altı bakır madeni işletmesi olan Küre Tesisleri’nde katma değeri yüksek ve güvenli madencilikte yeni bir dönem başlatıyor.