Kastamonu Zafer Partisi’nde yeni atama!;

Kastamonu Zafer Partisi’nde yeni atama!

Zafer Partisi Kastamonu İl Başkanlığı, teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede, Ahmet Odacı'nın Teşkilatlanmadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak atanmasıyla ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:...

"Zafer Partisi Kastamonu İl Başkanlığı olarak, teşkilatlanma çalışmalarımızı hız kesmeden devam ettiriyoruz. Bu kapsamda, Sayın Ahmet Odacı'nın Teşkilatlanmadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak atanmasından dolayı gurur duyuyoruz.

Sn. Ahmet Odacı, inşaat mühendisi kimliğiyle öne çıkıyor ve aynı zamanda Kastamonu Fen Lisesi Mezunları Derneği Başkanı ile Bilge Nesiller Derneği Yönetim Kurulu Üyesi olarak aktif görevler üstlenmektedir. Partimize katkı sağlama azmiyle dolu olan Sn. Odacı'nın, yeni görevi olan Teşkilatlanmadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak atanmasıyla birlikte, partimizin daha da güçlenmesine katkı sağlayacağına inanıyoruz.

Güçlü ekibimizle birlikte, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde yürüyerek, Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ'ın liderliğinde, vatanımızı ve ailelerimizi savunma kararlılığımızı sürdüreceğiz."

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum