Arama
Arama Sonuçları
‘Kastamonu bana Avrupa kapısını açtı’
KASTAMONU BELEDİYESPOR ANTRENÖRÜ İBRAHİM BELET, ROMANYA’NIN HC DUNAREA BRAİLA TAKIMI İLE ANLAŞTI
Belediyespor kadrosunda 14 oyuncu kaldı
Hentboldaki temsilcimiz Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nde, Şampiyonlar Ligi’ne veda edilmesinin ardından ağırlıklı olarak yabancı oyuncularla yollar ayrıldı.
Jezic, Belediyespor’dan ayrıldı
Belediyespor'da Katarina Jezic ile yollar ayrıldı.
Belediyespor’da Mogensen devri sona erdi
Hentboldaki temsilcimiz Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Danimarkalı Antrenör ClausMogensen’le yollarını ayırdı. Sezon başı Belediyespor’u çalıştırmaya başlayan Mogensen, temsilcimizle 25 karşılaşmaya çıktı.
“Rakiplerin tecrübesine ve gücüne ayak uydurmak kolay değil”
Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü antrenörü Claus Mogensen hafta sonu oynanan Metz Handball müsabakası hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Belediyespor Metz’e diş geçiremedi (23-28)
Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Hentbol Kadınlar Şampiyonlar Ligi B grubu sekizinci haftasında Fransa’nın Metz takımını konuk etti. Merkez Spor Salonu’nda oynanan karşılaşma rakip takımın 23-28’lik galibiyeti ile sona erdi. Müsabakanın ilk yarısında da tabelaya 13-13’lük eşitlik yansıdı. Kastamonu Belediyespor, maçın özellikle ilk yarısındaki etkili oyununu ikinci yarıya yansıtamayınca müsabakadan mağlup ayrıldı.
“Maçtan ders çıkardık”
Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı Antrenörü Claus Mogensen, Cumartesi günü EHF Şampiyonlar Ligi’nde oynanacak olan Metz Handball maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.
Mogensen ve Azenaide’den Rapid maçı sonrasında konuştu
Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün Şampiyonlar Ligi üçüncü haftasında karşılaştığı Rapid Bucuresti maçının ardından antrenör Claus Mogensen ve sporcu Azenaide Carlos basın toplantısında maç sonu görüşlerini dile getirdiler. Merkez Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı temsilcimiz 33-26 kaybetmişti.
“Maçı dört gözle bekliyorum”
Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, yarın Hentbol Kadınlar Süper Lig’de sezonun ilk maçına çıkacak. Temsilcimizin Şampiyonlar Ligi maçı olmasından dolayı hafta sonu oynanmayan ve yarına ertelenen karşılaşma, Merkez Spor Salonu’nda saat 15.00’te başlayacak.
Mogensen, birebir savunmaya ve disipline dikkat çekti
Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Claus Mogensen, WHC Buducnost BEMAX maçı öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Mogensen zorlu bir maçın kendilerini beklediğini söyledi. Mogensen; “Maçın kilit noktası özellikle birebir savunmada iyi olmak ve hücumda disiplinli olmak” ifadelerini kullandı.
“Süper kupa, Kastamonu’muza yakıştı”
Geçen sezonun lig ve Türkiye Kupası şampiyonu olan bu sezon ise Türkiye Kupası finalisti Konyaaltı Belediyespor'u 36-31 mağlup ederek Süper Kupa’yı müzesine götüren Kastamonu Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Köklü, Danimarkalı Antrenör Claus Mogensen ve oyuncular Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu’nu ziyaret etti. Belediye Başkanı Vidinlioğlu burada yaptığı konuşmasında; “Süper Kupanın sahibi olarak sezonun ilk kupasını da almış olduk. Hem Türkiye Şampiyonu olmak hem de Süper Kupayı almak gerçekten Kastamonu’muza yakıştı” ifadelerine yer verdi.
Şampiyon sahaya iniyor
Belediyespor sezonu 15 Temmuz’da açacak.
Belediyespor’da Yine Danimarka Rüzgarı Esiyor
Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Danimarkalı Antrenör ClausMogensen ile dirsek temasına geçti. Mogensen ile büyük oranda anlaşma sağladığı öğrenildi. 49 yaşındaki teknik adam, sürpriz bir gelişme yaşanmadığı takdirde gelecek sezon Kastamonu Belediyespor’u çalıştıracak.