Belediyespor’da Mogensen devri sona erdi;

Belediyespor’da Mogensen devri sona erdi

Hentboldaki temsilcimiz Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Danimarkalı Antrenör ClausMogensen’le yollarını ayırdı. Sezon başı Belediyespor’u çalıştırmaya başlayan Mogensen, temsilcimizle 25 karşılaşmaya çıktı....

Mogensen idaresindeki Kastamonu Belediyespor; Hentbol Kadınlar Süper Kupa, Hentbol Kadınlar Süper Lig ve Hentbol Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde müsabakalara çıktı. Toplamda 25 maçta 12 galibiyet, 3 beraberlik ve 10 mağlubiyet alan Belediyespor; bu dönemde bir de Süper Kupa’yı müzesine götürdü.

MogensenliBelediyespor Süper Lig’de 12 maçta 10 galibiyet ve 2 beraberlik, Süper Kupa’da 1 galibiyet ve Şampiyonlar Ligi’nde 12 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 10 mağlubiyetlik performans gösterdi.

Mogensen’in idaresindeki Belediyespor toplamda 809 gol kaydederken kalesinde 803 gol gördü. Liglere göre dağılımda ise gol durumu şu şekilde: Şampiyonlar Ligi attığı 314, yediği 403; Süper Lig attığı 459, yediği 369; Süper Kupa attığı 36, yediği 31.

İBRAHİM BELET TAKIMIN BAŞINDA

Kastamonu Belediyespor, yeni bir gelişmeye kadar takımda yardımcı antrenör olarak görev yapan İbrahim Belet koordinesinde çalışmalarını sürdürecek. Belediyespor’un Süper Lig’deki son maç olan Adana Adasokağı deplasmanında da İbrahim Belet’le salonda yer aldığı öğrenildi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum