Mogensen, birebir savunmaya ve disipline dikkat çekti;

Mogensen, birebir savunmaya ve disipline dikkat çekti

Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Claus Mogensen, WHC Buducnost BEMAX maçı öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Mogensen zorlu bir maçın kendilerini beklediğini söyledi. Mogensen; “Maçın kilit noktası özellikle birebir savunmada iyi olmak ve hücumda disiplinli olmak” ifadelerini kullandı....

Mogensen’in açıklamaları şu şekilde: “Şampiyonlar Ligi maçları herkes için çok önemli. Herkes maçlarını kazanmak için oynuyor.Bence biz hazırız. Takımı yüksek bir seviyeye hazır hale getirdik. Hayalim ilk 8’e kalmak. Bunun için hazırlanıyoruz, oyuncularımızı hazırlıyoruz. Maçlarda iyi mücadele edeceğiz. Her takımla 2 maç yapacağız ve biz bu maçlara hazırız.”

“ÇOK GÜÇLÜ TAKIMLAR”

Mogesen: “Çok zorlu, disiplinli bir ekiple karşılaşacağız. Çok güçlü takımlar.Milena ve Matea önemli oyuncuları. Özellikle Milena Raicevic her şeye yön veren ve oyunun kontrolünde olmasını sağlayan bir oyuncu.”

“MAÇIN İKİ ANAHTARI VAR”

Mogensen, galibiyet anahtarını iyi savunma ve disiplinli hücum olarak açıkladı: “Bu maçın iki anahtarı var. Bir tanesi savunma. Birebir savunmada iyi olmalıyız özellikle Milena ve Matea’ya karşı. Diğer kilit ise hücumda disiplin. İyi ve güçlü bir savunmaya karşı mücadele edeceğiz.”

“SEYİRCİMİZE İHTİYACIMIZ VAR”

Mogensen son olarak: “Bu önemli maçta seyircilerimize ihtiyacımız var. Umarım gelecekler ve bizi destekleyecekler. Çok fazla enerji dolu, gergin, stresli ve harika bir maç olacak. Lütfen gelsinler ve bizi desteklesinler.”


Kaynak:

İlgili Konular :
,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum