Mogensen ve Azenaide’den Rapid maçı sonrasında konuştu;

Mogensen ve Azenaide’den Rapid maçı sonrasında konuştu

Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün Şampiyonlar Ligi üçüncü haftasında karşılaştığı Rapid Bucuresti maçının ardından antrenör Claus Mogensen ve sporcu Azenaide Carlos basın toplantısında maç sonu görüşlerini dile getirdiler. Merkez Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı temsilcimiz 33-26 kaybetmişti....

“İYİ ŞANSLAR GELDİ ONLARI KAÇIRDIK”

Maça iyi başladıklarını fakat sonrasında pozisyonları değerlendiremediklerini vurgulayan Mogensen, “Maça iyi başladık. Sonrasında iyi şanslar geldi karşımıza ama onları kaçırdık. İlk yarının sonuna doğru özellikle kaçırdığımız pozisyonlar maçın momentumunu değiştirdi. İkinci yarı da yine iyi mücadele ettik hücumda 8’e 7 oynamaya çalıştık hücumda. Fakat ikinci yarının sonuna doğru aldığımız çok fazla iki dakikalar ile beraber sonuç bu şekilde” şeklinde konuştu.

“ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ”

Kastamonu Belediyespor’un bu sezon ki transferlerinden Azenaide Carlos ise açıklamalarında şunları söyledi: “Maça iyi başladık, çalışmalarımıza devam edeceğiz, daha iyi oyun oynayabiliriz. Rapid iyi ve güçlü bir takım ama ne yazık ki maçı kaybettik. Bir sonraki maçımıza odaklanıp onu kazanmak için çalışacağız.”

“BURADA BİZLERİ ÇOK İYİ AĞIRLADINIZ”

Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü kadın hentbol takımının geçtiğimiz sezon antrenörlüğünü yapan, aynı zaman A Milli Kadın hentbol takımımızın antrenörü olan Costica Buceschi’nin kızı Eliza Buceschi’de maç sonu basın toplantısında, “Kastamonu her yıl Şampiyonlar Ligi’nde mücadele veren bir takım. İyi antrenörler ve sporcular getiriyorlar buraya geçtiğimiz her sene daha fazla. Kolay geçmesini beklemiyorduk maçın, bizde biraz yorgunuz şimdi bir aramız var buradan 2 puanla döndüğümüz için mutluyum. Gelmeden babamla da konuştum, burada çalıştığı insanları görmek güzeldi. Kendisi de zaten her fırsatta buraya gelmeye çalışıyor, sizler de burada bizleri çok iyi ağırladınız” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum