‘Kastamonu bana Avrupa kapısını açtı’;

‘Kastamonu bana Avrupa kapısını açtı’

KASTAMONU BELEDİYESPOR ANTRENÖRÜ İBRAHİM BELET, ROMANYA’NIN HC DUNAREA BRAİLA TAKIMI İLE ANLAŞTI...

Kastamonu Belediyespor Kadın Hentbol Takımıyla Süper Lig’te şampiyonluk yaşayan Antrenör İbrahim Belet, gelecek sezon Romanya’nın HC Dunarea Braila takımında kaleci antrenörü olarak görev yapacak.

Tamamlanan sezonda Kastamonu Belediyespor’un antrenörlüğünü yapan ve aynı zamanda Türkiye A Milli Kadın Hentbol Takımı’nın Antrenörü Costica Buceschi’nin ekibinde yer alacak Belet, Kastamonu’dan ayrılmasının ardından açıklamalarda bulundu.

“KASTAMONU’DA OLMAK BENİM İÇİN AYRILACALIKTI”

Belet’in açıklamaları şöyle: “Hedefi olan tüm antrenörlerin yaşamak isteyeceği Şampiyonlar Ligi deneyimini yaşamak, Türkiye’nin en iyi ve hentbolda söz sahibi ülkelerin sporcularıyla çalışmak, Romanya ekolün başarılı antrenörlerinden Costica Buceschi’yle Danimarka ekolünün başarılı antrenörlerinden Claus Mogensen’le aynı ekipte yer almak… Kısacası, şampiyonluklarıyla Türk hentboluna damga vuran Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nde olmak, benim için bir ayrıcalıktı. Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nde çalışmak, birçok sporcuya olduğu gibi bana da Avrupa kapısını açtı. Böylesine başarılarla dolu ailemden ayrılmak benim için gerçekten çok zor oldu. Ancak Avrupa’da antrenörlük yapmak gibi bir fırsat çıkınca bana bu konuda destek olan kulübüme minnettarım. Belediye Başkanımız sayın Op. Dr. R. Galip Vidinlioğlu’na, Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürü sayın Reşat Asrak’a, birlikte çalıştığım çok değerli kulüp başkanlarım Mustafa Köklü ve Hüdaver Eski’ye, idari menajerimiz Ahmet Cevher’e, kulüp çalışanımız Cihan İkizoğlu’na, ekip arkadaşlarım Orhan Şimşek, Nilay Şahin, Emine Zeybek ve Dursun İslamoğlu’na, Kastamonu Merkez Spor Salonu Tesis Müdürü Abdullah Bacağıuzunoğlu ile ailesine ve salon personeline çok teşekkür ederim.Alın terini sonuna kadar damlatan ve bu işi hakkı ile yapan çok kıymetli sporcu kardeşlerime ve bizi hiç bir maçımızda yalnız bırakmayan tüm Kastamonu taraftarına, olabildiğince cömertliğiyle ve hoşgörüsüyle bizleri karşılayan Kastamonu halkına teşekkür ederim. Ve son söz, Kastamonu’nun girişinde yazdığı gibi: Gelişiniz güle güle, gidişiniz güle güle, her işiniz güle güle…”

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum