Arama
Arama Sonuçları
Turhan Topçuoğlu parkında garip olay! Tokmak ve sazın sapı nerede?
Kastamonu şehir merkezinde bulunan Turhan Topçuoğlu parkında İhsan Ozanoğlu ve Mahir Dağlıoğlu'nun heykellerindeki parçalar yerinde yok!
AKM’de ‘Kastamonu Masalı’ yankılandı
Dünya Mirası Kastamonu İnisiyatifi’nin organizasyonu ile Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde AKM’de“Türkülerle Bir Kastamonu Masalı” adlı konser programı gerçekleştirildi.
Çolakoğlu ve Dellaloğlu ailelerinin mutlu günü
SGK’dan emekli Halil Çolakoğlu ve eşi Trabzon Numune Hastanesi’nde Hemşire olarak görevli Cevriye Çolakoğlu’nun kızları Mimar Özge Çolakoğlu ile Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Kastamonu Öz Ye -Ye Kuruyemişleri İhracat, İthalat Limited Şirketi Sahibi Turgay Dellaoğlu ve eşi Ayten Dellaloğlu’nun oğulları, Doktor Zeynep Dellaloğlu’nun kardeşi Ankara Öz Yeye Kuruyemiş Firması ve İzmir Alaçatı Alabora Oteli Sahibi Kürşat Dellaloğlu Kurşunlu Han Otel Açık Alanında düzenlenen törenle evlendiler.
2021'deki orman yangınlarının talimatını vermişti: Etkisiz hale getirildi
Milli İstihbarat Teşkilatı, 2021’deki orman yangınlarına neden olan eylemlerin talimatını veren PKK/KCK-YPS sözde Türkiye sorumlusu Özgür Alparslan'ı Irak’ın kuzeyindeki operasyonla etkisiz hale getirdi.
Depremzede yetiştiricilere bedelsiz hayvan dağıtılıyor
Gaziantep'te, depremlerde hayvanları telef olan yetiştiricilere bedelsiz hayvan dağıtımı yapılıyor.
Soylu’dan Çatalzeytin Derneğine ziyaret
Sultangazi'deki Kastamonu Çatalzeytin Derneğini ziyaret eden, AK Parti İstanbul Milletvekili adayı Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 21 yıldır bu ülkede büyük hizmetlerin altına imza attığını söyledi.
Depremden sonra limanda çıkan yangın devam ediyor
Hatay’ın İskenderun ilçesinde bulunan limanda depremden sonra konteyner devrilmesinden kaynaklı çıkan yangın halen devam ediyor. Ekiplerin yangına müdahalesi sürerken, yangın havadan görüntülendi.
‘Asgari ücret açlık sınırının altında kaldı’
CHP Ekonomiden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Serkan Karayılan, ekonomik gelişmelere ilişkin basın açıklaması yaptı. Karayılan, açıklamasında; “Cumhuriyet Halk Partisi olarak, AKP iktidarının bozduğu bu ekonomiyi yeniden inşa etmeye, hayat pahalılığını yenmeye ve milletimize rahat bir nefes aldırmaya geliyoruz. İnsanların geleceğine umutla baktığı, çocuklarımızın yatağa aç girmediği bir ülkeyi ayağa kaldırmak için geliyoruz” dedi.
KASTOD’tan ‘istişare’ turu
Kastamonu Turizm ve Otelciler Derneği (KASTOD) Başkanı Hüsnü Gül ve yönetim kurulu üyeleri, 2023 sezonu hazırlıklarına ve ziyaretlerine hızla devam ediyor.
Kuaförler ve Berberler Odası'ndan iftar programı
Kastamonu Berber ve Kuaförler Odası Başkanlığınca DSİ. 23 Bölge Müdürlüğü Kastamonu Sosyal Tesislerinde iftar programı düzenledi.
Kastamonu MHP Tosya Ahi Yaren Gecesi’ne katıldı
Kastamonu Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) İl ve İlçe teşkilatları Tosya Ahi Yaren Gecesi’ne katıldı.
CHP'li Karayılan çiftçinin sorunlarını dile getirdi
CHP Ekonomi Politikaları ve İşveren Örgütlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Serkan Karayılan "Ülkemizde her sektörde ciddi krizlere sebep olan ekonomik sorunlar tarım ve hayvancılık sektöründe de üretimi zorlaştırmakta hatta imkânsız hale getirmektedir" dedi.
"Her kesimden geçinemiyoruz çığlıkları yükseliyor"
Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu İl Başkanlığı, Ekonomi Politikaları ve İşveren Örgütlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Serkan Karayılan, Türkiye'deki son ekonomik duruma dair açıklamalarda bulundu.
Kastamonu CHP İl Yönetimi yenilendi
Kastamonu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şubat ayında büyük bir katılımla gerçekleştirmiş olduğu Olağanüstü İl Kongresi sonrasında Yeni İl Yönetim Kurulu görev dağılımını yaptı.
Üç büyük mahallede bu gece elektrik yok!
Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Candaroğulları Mahallesi ve Kuzeykent Mahallesi'nde bu gece elektrik kesintisi yaşanacak. 09 Aralık tarihinde 01.00 ile 06.00 arasında elektriklerin kesileceği öğrenilirken, kesintinin sebebi ise arıza onarım, bakım ve yatırım olarak açıklandı.
Tokmasız 'Karayılan' olmaz!
Dönemin Belediye Başkanı Tahsin Babaş tarafından kendisinden bir önceki dönem Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu'nun adı verilerek açılan parkta; Kastamonu'nun önemli değerlerinin heykelleri sergilenmeye başlamıştı