Kuaförler ve Berberler Odası'ndan iftar programı;

Kuaförler ve Berberler Odası'ndan iftar programı

Kastamonu Berber ve Kuaförler Odası Başkanlığınca DSİ. 23 Bölge Müdürlüğü Kastamonu Sosyal Tesislerinde iftar programı düzenledi....

Kastamonu Berber ve Kuaförler Odası Başkanı Cahit Kıcıroğlu programda düzenlediği konuşmasında, “Ahilik Teşkilatı’nın günümüzdeki temsilcilerinden olan Kastamonu Berber ve Kuaförler Odası olarak 11 ayın sultanı mübarek ramazan ayı vesilesi ile birlik beraberliğimizin pekişmesi amacıyla iftar programı düzenledik. İftar programımız birlik ve beraberliğimizin, kaynaşmamızın sağlanmasına da vesile oldu. İftar programımıza katılan, emeği ve katkısı geçenlere da odamız adına çok teşekkür ediyorum'' dedi.

İftar programına CHP Parti Meclis Üyesi ve CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı,  CHP İl Başkan Hikmet Erbilgin, İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Katar, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hasan Yağcıoğlu, CHP Merkez İlçe Başkanı İlke Karabacak, CHP İl Başkan Yardımcısı Serkan Karayılan ve bazı siyasiler, Kastamonu Berber ve Kuaförler Odası Başkanı Cahit Kıcıroğlu ve Yönetimi başta olmak üzere çok sayıda davetli ve Berber ve Kuaförler Odasına üye olanlar katıldı. 












Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum