Soylu’dan Çatalzeytin Derneğine ziyaret;

Soylu’dan Çatalzeytin Derneğine ziyaret

Sultangazi'deki Kastamonu Çatalzeytin Derneğini ziyaret eden, AK Parti İstanbul Milletvekili adayı Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 21 yıldır bu ülkede büyük hizmetlerin altına imza attığını söyledi....

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Murat Karayılanlar, Cemil Bayıklar, Bese Hozatlar sabahtan akşama kadar kampanya yürütüyorlar, Avrupa'dan, Kandil'den. Kandil kampanya yürütüyor. 'Kılıçdaroğlu'nu seçeceğiz de seçeceğiz' diye" dedi.

"BU SEÇİM SADECE BİZİM SEÇİMİMİZ DEĞİLDİR"

Türkiye'nin önemli bir seçime gittiğinin altını çizen Soylu, şöyle devam etti: "Bu seçim sadece bizim seçimimiz değildir. Bu seçim, etrafımızdaki coğrafyayı karıştıran Amerika'ya karşı, Amerikan bayraklı askerleri, Kuzey Irak'ta, Kuzey Suriye'de dolaştıran Amerika'ya karşı, eğer yarın es kaza bunlar bir şeyi elde ederlerse Doğu ve Güneydoğu'ya da aynı şeyleri getirebilecek bir anlayışa karşı, LGBT'ye karşı, Türkiye'nin bu kadar kazanımlarının, Allah korusun bir anda berhava edilmesine karşı yapılacak bir seçimdir."

104 yıldır manda ve himayenin kabul edilmediğini aktaran Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Batı'nın Türkiye'deki bütün kazanımlarını silip attığını vurguladı.

"TÜRKİYE, HDPKK'YA TESLİM EDİLSE ESKİSİNDEN DAHA ZOR BİR HALE GELİR"

İçişleri Bakanı Soylu, sözlerini şu şekilde tamamladı:"Kritik bir şey olduğu zaman aradığımızda telefonumuza cevap veren bir Cumhurbaşkanıyla çalışıyoruz Türkiye'de. Hesabi değil hasbi olan bir Cumhurbaşkanıyla çalışıyoruz. Memlekete kendisini adamış bir Cumhurbaşkanı ile çalışıyoruz. Avucunun içi gibi dünyayı bilen bir Cumhurbaşkanı. Türkiye'de güvenlik istikrarı, siyasi istikrar, büyüme istikrarı, 21 yıldır aynı iklim devam etmektedir. Aynı devam ettiriyoruz. Bundan Türkiye vazgeçmesin. Türkiye, içinde HDPKK'nın da olduğu yedilik koalisyonlara teslim edilse eskisinden daha zor bir hale gelir."  

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum