Arama
Arama Sonuçları
5 bin metreyi 33 dakikada yürüdü! İnebolu’ya Balkan 3.lüğü getirdi
İnebolu Gümrük Şefi ve Balkan Ülkeleri Dostluk Derneği Genel Sekreteri Haluk Kaya, İzmir'de düzenlenen 32. Baltan Masterler Atletizm Şampiyonası 5000 Metre Yürüme Yarışması'nda Balkan 3'üncüsü oldu.
Tamer Karadağlı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü görevine atandı
Cumhurbaşkanlığı atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı ise Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oldu.
General ve amirallerin görev yerleri belli oldu
Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı'na göre; general ve amirallerin görev yerleri belli oldu.
2. Dünya Savaşı'ndan kalma patlamamış mayın böyle imha edildi... [VİDEO HABER]
Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde karadan yaklaşık 40 metre açıkta bulunan ve 2. Dünya Savaşı’ndan kalma olduğu değerlendirilen İngilizlere ait mayın kontrollü olarak imha edildi.
Fiyatlar fırlasa da, ilk 6 ayda daha fazla ikinci el araç satıldı
2. El Oto Raporu’na göre satılan araç sayısı 2023 yılının ilk yarısında geçen yıla göre yüzde 11 arttı.
Şampiyon judoculardan Asrak’a ziyaret
Şampiyon judocular, Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak’ı ziyaret etti.
Kilosu 2 bin Euro, duyan ormana koştu
Kilosu iki bin euroyu bulan mantar alıcı buluyor.
Mehmedovic bırakıyor
Başarılı hentbolcu Majda Mehmedovic, hentboldaki oyunculuk kariyerini sonlandırdı.
Kastamonu Belediyespor’da Avrupa heyecanı…
ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDE MÜCADELE EDECEK TAKIMLAR 21 HAZİRAN’DA KESİNLEŞECEK
Cide Yeg’den Portekiz ve İspanya’ya çıkartma
Cide Yerel Eylem Grubu Derneği (YEG), Portekiz ve İspanya’ya çalışma gezisi düzenledi.
Afrika’dan bile gerideyiz
Ülkemizde yetişip farklı liglerde oynayan oyuncu sayımız sadece 28. ilk sırada ise bin 289 futbolcu ile Brezilya var.
Kırk Hadis Ezbere Okuma Yarışması
Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Gençlik Merkezi’nde Kastamonu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Kırk Hadis Ezbere Okuma Yarışması ve koro dinletisi yapıldı.
Türkiye'den Balkanlardaki öğrencilere burs imkanı
Milli Eğitim Bakanlığının, Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Okulları düzeyinde uluslararası öğrenci alımına yönelik farklı branşlarda burslu öğrenci okutulması süreci, Arnavutluk’un başkenti Tiran’da tanıtıldı.
Kastamonu merkez ve ilçelerinde bugün planlanan elektrik kesintileri (02 Mayıs Salı)
Başkent EDAŞ, Kastamonu merkez ve ilçelerde gerçekleştireceği planlı elektrik kesintisi bilgilerini paylaştı. 02 Mayıs Salı günü Kastamonu’da gerçekleştirilecek planlı elektrik kesintileri şöyle.
A Milli Kadın Hentbol Takımı'nın EURO 2024'teki rakipleri belli oldu
Kadınlar EHF EURO 2024 Elemeleri için İsviçre'nin Zürih kentinde yapılan kura çekiminde; A Milli Kadın Hentbol Takımımız Karadağ, Sırbistan ve Bulgaristan ile birlikte 6’ncı Grup'ta yer aldı.
CHP’nin il il milletvekili adayları
CHP’nin il il milletvekili adayları belli oldu.
İşte il il MHP 28. dönem milletvekili adayları
MHP, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin aday listesi yayımlandı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Osmaniye 1. sıradan aday.
Belediyespor’un son Şampiyonlar Ligi maçı iptal edildi
Hentbol Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün Şampiyonlar Ligi 14’üncü hafta maçı ülkemizdeki deprem felaketinden dolayı iptal edildi. Belediyespor hükmen 10-0 yenik sayılacak.
"Derdimiz vatan, devlet, millet, Kastamonu"
AK Parti Kadın Kolları Kastamonu İl Başkanı Serap Ekmekci İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenledi. İl Başkanı Ekmekci toplantıda, Kastamonu Kadın Kolları Yönetim Kurulu listesini açıkladı. İl Başkanı Ekmekci, burada yaptığı konuşmasında; "Önümüzdeki yıl yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde Kastamonu tarihinin şahit olduğu en emek yoğun kampanyaya Kadın Kolları olarak imza atmaya kararlıyız ve hazırız. Derdimiz vatan, devlet, millet, Kastamonu. Yolumuz uzun, ufkumuz geniş, asırlar ötesine söylenecek sözümüz var. Durmak yok, yola devam" ifadelerine yer verdi.
7 yıldır Kastamonu Fanilası üretiyor
Kastamonu’da annesinin mesleğini devam ettiren Ahmet Çolakhüseyinoğlu, asırlık makinelerle 7 yıldır Kastamonu fanilası üretiyor.
Masa Tenisi’nde Gündoğdu ve Afacan rüzgarı
Kastamonu Masa Tenisi SK’nın başarılı sporcu Özgül Nidal Afacan, Macaristan ve Slovakya ülkelerinde gerçekleşen Dünya MasaTenisi Gençlik yarışmasında 12 puan kazanma başarısı gösterdi.
“Süper kupa, Kastamonu’muza yakıştı”
Geçen sezonun lig ve Türkiye Kupası şampiyonu olan bu sezon ise Türkiye Kupası finalisti Konyaaltı Belediyespor'u 36-31 mağlup ederek Süper Kupa’yı müzesine götüren Kastamonu Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Köklü, Danimarkalı Antrenör Claus Mogensen ve oyuncular Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu’nu ziyaret etti. Belediye Başkanı Vidinlioğlu burada yaptığı konuşmasında; “Süper Kupanın sahibi olarak sezonun ilk kupasını da almış olduk. Hem Türkiye Şampiyonu olmak hem de Süper Kupayı almak gerçekten Kastamonu’muza yakıştı” ifadelerine yer verdi.
Hollandalı gezgin Kastamonu’da
Hollanda’dan bisikletiyle dünya turuna çıkan gezgin, 9 ülkeyi gezdikten sonra Türkiye’ye geldi. Türkiye’de Kastamonu’ya gelen ve burada 2 gün kalan Hollandalı gezgin, gezdikleri yerleri kitap haline getirerek anlatmayı planlıyor.
Belediyespor’un rakibi Zagreb’i yakından tanıyalım
Avrupa Hentbol Federasyonu Şampiyonlar Ligi internet sitesi, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek takımların analizlerini paylaşmayı sürdürüyor. İlk olarak Kastamonu Belediyespor’u tanıtan Şampiyonlar Ligi, Belediyespor’un rakiplerini de analiz ederek makale haline getiriyor.
Milli boksör üçüncü kez şampiyonluğa hazırlanıyor
Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenen Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda 81 kiloda dünya üçüncüsü olan milli boksör Elif Güneri’nin hedefi üçüncü kez Avrupa Şampiyonu olmak.
Belediyespor'da Hırvat pivot
Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, 2022-2023 sezonunu transferlerini sürdürüyor. Önceki gün Danimarkalı sağ kanat Simone Böhme transferini açıklayan Kastamonu Belediyespor, bu kez Hırvat Katerina Jezic transferini duyurdu.
Çatalzeytinli esnaf karda yüzmenin keyfini çıkardı
Kastamonu’nun Çatalzeytin ilçesinde bir esnaf, kalınlığı yaklaşık 1,5 metreye ulaşan karda soyunarak yüzmeye çalıştı. Her sene geleneksel olarak aynı eylemi yapan esnaf, yine tebessüm ettirdi.
THK’dan tanıtım ve bilgilendirme
Türk Hava Kurumu (THK) Kastamonu Şubesi, “THK Tanıtım ve Kurs Bilgilendirme Programı” kapsamında Aytaç Eruz Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluştu. Program büyük ilgi gördü.
Bekle bizi Dünya Kupası!
2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda mücadele eden A Milli Takımımız, son maçında Karadağ'ı deplasmanda 2-1 mağlup ederek grubu ikinci sırada tamamladı ve Dünya Kupası finallerine katılmak için play-off oynama hakkını kazandı