Şampiyon judoculardan Asrak’a ziyaret;

Şampiyon judoculardan Asrak’a ziyaret

Şampiyon judocular, Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak’ı ziyaret etti....

Şampiyon judocular, Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak’ı ziyaret etti. Antrenör Bayram Ceylan eşliğinde gerçekleşen ziyarette İl Müdürü Asrak, sporcuları başarılarından dolayı kutladı.

17-18 Haziran tarihlerinde Romanya’da düzenlenen Minikler Balkan Şampiyonası’nda sırasıyla Romanya, Karadağ ve Bosnalı rakiplerini yenerek finale yükselen sporcumuz Tuğba Salıcı finalde ise ülkemiz temsilcisi Hira İsnas’ı ippon ile mağlup ederek altın madalyanın sahibi oldu.

Salıcı, bu başarısı ile ilimizde minikler kategorisinde ilk balkan şampiyonu olan sporcu oldu.

Öte yandan 13-14 Haziran tarihlerinde Uşak’ta düzenlenen Okul Spor Faaliyetleri Küçükler Judo Türkiye Birinciliği’nde Tuğba Salıcı 28 kg’da ve Berat Tarakçı 26 kg’da Türkiye birincisi olurken, 32 kg’da Z. Betül Eroğlu Türkiye ikinciliği elde etti.

2-4 Haziran tarihlerinde ise Balıkesir’de düzenlenen Minikler Türkiye Şampiyonası’nda 28 kg’da mücadele eden başarılı sporcu Tuğba Salıcı burada da Türkiye ikinciliği elde etti.

Antrenör Bayram Ceylan’dan çalışmalar ve turnuvalar hakkında bilgiler alan Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, antrenör ve sporcuların başarılarının devamını diledi.

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum