Belediyespor’un son Şampiyonlar Ligi maçı iptal edildi;

Belediyespor’un son Şampiyonlar Ligi maçı iptal edildi

Hentbol Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün Şampiyonlar Ligi 14’üncü hafta maçı ülkemizdeki deprem felaketinden dolayı iptal edildi. Belediyespor hükmen 10-0 yenik sayılacak....


Bugün Karadağ’da oynanması gereken Buducnost-Kastamonu Belediyespor maçı, Avrupa Hentbol Federasyonu’nun aldığı karar gereği oynanmayacak. Maçın sonucunun sıralamayı değiştirmeyeceği göz önüne alınarak verilen karar sonrasında, Belediyespor önceki haftalarda veda etmiş olduğu Şampiyonlar Ligi’nde, bu sezonki serüvenini de tamamladı.

2 SEZONDUR ŞAMPİYONLAR LİGİ

Kastamonu Belediyespor 2021-2022 sezonunda Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden ilk Türk kadın hentbol takımı unvanını almıştı. İlk sezonu puansız kapatan Belediyespor, 2022-2023 sezonu olan bu sezonda ise geride kalan 13 maçta 1 galibiyet ve 1 beraberlik alarak, 8 takımlı grupta 7’nci sırada yer aldı.

Chebbah dikkat çekti

Kastamonu Belediyespor’un ayrılan oyuncuları hariç tutulduğunda, şu an kadrosuna yer alan oyunculardan Şampiyonlar Ligi’ndeki en golcüsü 66 golle Mouna Chebbah oldu. Türk oyuncular içindeyse en golcüler 16’şar golle pivot oyuncuları Ceren Demirçelen ve Nurceren Akgün Göktepe oldu.

 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum