Mehmedovic bırakıyor;

Mehmedovic bırakıyor

Başarılı hentbolcu Majda Mehmedovic, hentboldaki oyunculuk kariyerini sonlandırdı....

Başarılı hentbolcu Majda Mehmedovic, hentboldaki oyunculuk kariyerini sonlandırdı. 2021-2022 sezonundan itibaren Kastamonu Belediyespor formasını giyen başarılı oyuncu, 33 yaşında profesyonel hentbol oyunculuk kariyerine son verdi. Formasını giydiği takımlarla birçok ulusal başarı elde eden Mehmedovic; 2010, 2012, 2015 yıllarında Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşadı.

Karadağ Milli takımıyla da birçok başarıya imza atan Majda Mehmedovic 2010 yılında Dünya Gençler Hentbol Şampiyonası’nda bronz madalya alırken, 2012 yılında Milli takımla Avrupa şampiyonu oldu ve Olimpiyatlarda ikincilik kazandı.

“BİTTİ DEMEK KOLAY DEĞİL AMA…”

Majda Mehmedovic, oyunculuk kariyerini sonlandırdığı sosyal medya üzerinden yazdığı bilgilendirmeye açıkladı.

Mehmedovic’in açıklamaları şöyle: “Her şeyden önce babama, anneme, erkek ve kız kardeşlerime özel ve büyük bir şükran borçluyum. Arkamızdaki rüzgar olmasa, ailedeki biraz rekabet ruhu diyelim, aramızda bitmek bilmeyen oyunlar olmasaydı, belki her şey böyle olmayacaktı. Tüm bu yıllar boyunca onlar benim gücüm ve itici gücüm oldular. Takımımın ve bireysel başarılarımın her birinde, her mağlubiyetimde, sakatlığımda ve zor günlerimde yanımda oldular. İlk eğitim gezimi ve sonrasındaki zevki ve sevgiyi hala hatırlıyorum. Bunun ‘ilk görüşte’ aşk olduğunu söylemek yetersiz kalır. Ayrıca tüm koçlara, takım arkadaşlarıma, arkadaşlara ve taraftarlara minnettarım. Hentbol yolculuğumda hayatımdaki her insanın ayrı bir yeri vardı. Tüm bunlarla birlikte, hentbol sahasında uçmak ‘daha kolaydı’. Ekin, imkansıza ulaşın, yüksek hedefler koyun. Hentbol sevgimi sahada ve maçlarda aktarabilmiş olmak ve beni izleyen herkesin bunu görüp hissedebilmesi benim için bir zevk! Hentbol taraftarlarıyla alışılmadık bir bağ kurduğumu rahatlıkla söyleyebilirim ve bu yüzden çoğu zaman seyircilerin sevgilisiydim. Ve bunun için çok gurur duyuyorum. Bitti demek kolay değil ama her sporcu büyük sahneden çekilme zamanı geldiğini hisseder. Ben de! Mutlu, gururlu ve minnetle hayatta bazı yeni yollara doğru yürüyorum, kalbimde özel bir yerde kilitli bir hentbol kariyeri, bana tüm bunları verdiği için Tanrı'ya minnettarım!”

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum