Kırk Hadis Ezbere Okuma Yarışması;

Kırk Hadis Ezbere Okuma Yarışması

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Gençlik Merkezi’nde Kastamonu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Kırk Hadis Ezbere Okuma Yarışması ve koro dinletisi yapıldı....

Programa, Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Sait Aydın, Kastamonu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Metin Yurdagür,  kurum müdürleri, sivil toplum örgütü başkanları ve davetliler katıldı.  Programda jüri koltuğuna Kastamonu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Hadis Anabilim Dalı Üyesi Dr. Nagihan Emiroğlu, Kastamonu İl Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Kadriye Doğan, Şehit Mehmet Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mehmet Karadağ ve Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri Öğretmeni Mehmet Ertaş ooturdu.  Açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Celasin Kara, bu tür yarışmaların öğrencilerin hayatlarında çok önemli bir yeri olduğunu, öğrencilerin özgüvenlerini geliştirdiğini, sosyalleşmelerini sağladığını belirtti.

Yapılan Kırk Hadis Ezbere Okuma Yarışması’nın sonucunda okul öğrencilerinden Gufran Kurtoğlu 1. Medine Ay 2.  Hümeyra Çiçek ise 3. oldu.
Meslek Dersleri Öğretmeni Emine Şahin’e ve Okul korosu ve sazların yönetimini yapan İngilizce öğretmeni Arzu Okumuş Kızılkaya’ya teşekkür belgesi ve plaketlerini İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Sait Aydın, jüri üyelerine teşekkür belgelerini ve plaketlerini Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, yarışmada ilk üçe giren ve yarışmaya katılan öğrencilere belgelerini ve ödüllerini İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof Dr. Metin Yurdagür verdi.



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum