Arama
Arama Sonuçları
Gazi’de kupa heyecanı yaşanacak
GMG KASTAMONUSPOR, TÜRKİYE KUPASI 3. TURUNDA AYVALIKGÜCÜ BELEDİYESPOR’U AĞIRLAYACAK
KSK kalesi, Yasin Davuş’a emanet
Geçtiğimiz sezon Pazarspor forması giyen kaleci Yasin Davuş, GMG Kastamonuspor’a transfer oldu.
Ermenistan armasını takım logosu yaptılar!
TFF 2’nci Lig’te mücadele eden Diyarbekirspor’un isim değişikliğine giderek Mezopotamya ismini kullanacağı iddia edildi.
KSK, zorlu grupta
TFF 2. LİG’DE YENİ SEZON GRUPLARI BELLİ OLDU
Kırmızı Grup’ta son viraja doğru
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 35'inci hafta, geçtiğimiz haftasonu oynanan karşılaşmalar ile tamamlandı.
Hakem Urfa’dan
GMG Kastamonuspor ile Karacabey Belediyespor arasında bugün oynanacak karşılaşmanın hakem kadroları açıklandı.
KSK bir kez daha BAY geçiyor
GMG Kastamonuspor, ligde 32’nci haftayı maç yapmadan geçecek. Deprem felaketi sonrası ligden çekilen Diyarbekirspor ve Adıyaman FK kulüpleri ile oynayan ekipler, TFF kararı sonrası hükmen (3-0) galip gelerek o haftayı maç yapmadan 3 puan alarak geçeceği açıklanmıştı
2. Lig’de son 7 hafta
GMG Kastamonuspor’un mücadele ettiği TFF 2’nci Lig’de normal sezon heyecanının tamamlanmasına artık 7 maç kaldı.
Trabzon’a direnemedik: 2-4
TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz GMG Kastamonuspor, yirmi yedinci hafta müsabakasında sahasında 1461 Trabzon ile karşı karşıya geldi ve müsabakadan 4-2 mağlup ayrıldı.
Trabzon’a direnemedik: 2-4
TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz GMG Kastamonuspor, yirmi yedinci hafta müsabakasında sahasında 1461 Trabzon ile karşı karşıya geldi ve müsabakadan 4-2 mağlup ayrıldı.
GMG Kastamonuspor, maç haftasına girdi
TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz GMG Kastamonuspor, liglere verilen aranın ardından yeniden yeşil sahalara dönüyor.
Levent Eriş’in KSK sonrası karnesi
TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz GMG Kastamonuspor ile adı geçen ve anlaşmanın yakın olduğu teknik adam Levent Eriş, ikinci Kastamonu macerasına çok yakın.
14 futbol kulübü depremden etkilendi
Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 10 ili etkileyen deprem felaketi sonrasında bu illerdeki 14 profesyonel kulüp depremde etkilendi.
“Bizim ligde hedeflerimiz var”
TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’taki kırmızı siyahlı GMG Kastamonuspor’da, takım kaptanı Abdülaziz Solmaz Diyarbekirspor’a karşı alınan 2-1’lik galibiyeti değerlendirdi. Hafta sonu oynanan müsabakada bir de gol atan tecrübeli oyuncu, hedefleri doğrultusunda çalışmaya devam ettilerini söyledi.
Gazi’de kritik maç bizim: 2-1
TFF 2’nci Lig’de mücadele eden temsilcimiz GMG Kastamonuspor, Cumartesi günü sahasında on üçüncü hafta müsabakasında Diyarbekirspor ile karşı karşıya geldi ve müsabakadan 2-1 galip ayrıldı.
3 Puan hasreti artık son bulsun
TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta on üçüncü hafta karşılaşmalarının tamamı bugün saat 14.00’da oynanacak. Temsilcimiz GMG Kastamonuspor, Gazi Stadı’nda Diyarbekirspor’u konuk edecek. Karşılaşma saat 14.00’te başlayacak. Kırmızı-Siyahlı temsilcimiz mutlak üç puan parolasıyla maça çıkacak.
Toplantı, Diyarbekir maçının ardından
GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün’ün daha önce sosyal medya hesabından yapılacağını duyurduğu ‘bilgilendirme toplantısı’ Cumartesi günü oynanacak Diyarbekirspor maçından sonraya ertelendi.
Ümit Karan bugün mesaiye başlıyor
GMG Kastamonuspor’da geçtiğimiz günlerde anlaşma sağlanan Teknik Direktör Ümit Karan bugün Kastamonu’ya gelerek sahaya inecek ve takımla çalışmalara başlayacak.
Haydi KSK bu kez 3 puan gelsin
TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta temsilcimiz GMG Kastamonuspor, bugün Uşakspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Saat 16.30’da başlayacak olan müsabaka Uşak 1 Eylül Stadı’nda oynanacak. Maçın hakemi ise Eren Gökmen.
GMG Kastamonuspor Kadir Keleş’i kadrosuna kattı
TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, son olarak 1’nci Lig ekibi Adanaspor’da forma giyen defans oyuncusu Kadir Keleş’i renklerine bağladı. 34 yaşındaki deneyimli oyuncu, 2022-2023 sezonunda GMG Kastamonuspor forması altında mücadele edecek.
Yeni sezon için geri sayım başladı
GMG Kastamonuspor’un yeni sezon fikstürü, TFF tarafından gerçekleştirilen fikstür çekiminin ardından belli oldu.
Kırmızı Gruptayız
2022-2023 Sezonu TFF 2. Lig gruplarında yer alacak takımlar bugün yapılan kura çekimi ile belirlendi.Buna göre temsilcimiz GMG Kastamonuspor, 20 takımın yer alacağı TFF 2’nci Lig Kırmızı grupta yer alacak.
Atakan'a şok suçlama
Geçtiğimiz sezon GMG Kastamonuspor forması giyen kaleci Atakan Akyol'a, kulübü tarafından ilginç bir suçlama yöneltildi.
Eriş, Diyarbekirspor'dan istifa etti
2. Lig'de yer alan GMG Kastamonuspor’un geçen sezon teknik direktörlüğünü yapan Levent Eriş, Diyarbekirspor’dan istifa etti