GMG Kastamonuspor, maç haftasına girdi;

GMG Kastamonuspor, maç haftasına girdi

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz GMG Kastamonuspor, liglere verilen aranın ardından yeniden yeşil sahalara dönüyor....


Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen deprem felaketinin ardından liglere verilen yaklaşık bir aylık aranın ardından müsabakalar bu hafta sonu oynanacak müsabakalar ile yeniden start alacak. Temsilcimiz GMG Kastamonuspor ligde bu hafta sonu 25’nci hafta maçında Gazi Stadı’nda Pazar günü Pazarspor’u ağırlayacak. Müsabaka saat 14.00’de başlayacak. Ligin ilk yarısında deplasmanda oynanan karşılaşma temsilcimizin 1-0’lık üstünlüğü ile sona ermişti.

İKİ TAKIM LİGDEN ÇEKİLDİ

Kırmızı Grup’ta deprem felaketinden dolayı, Adıyaman FK ve Diyarbekirspor ligden çekilme kararı almıştı. Bu takımlarla maç yapacak takımlara hükmen (3-0) galibiyet ve 3 puan verilecek.

LEVENT ERİŞ 667 GÜN SONRA

GMG Kastamonuspor’da ikinci dönemine başlayan teknik direktör Levent Eriş, 667 gün sonra Gazi Stadı’nda kırmızı siyahlı takımın başında resmi maça çıkacak.

Tecrübeli teknik adam son olarak 8 Mayıs 2021’de Gazi Stadı’nda oynanan Sakaryaspor maçında takımın başında sahaya çıkmıştı. GMG Kastamonuspor o müsabakayı 4-0 kaybetmişti.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum