Haydi KSK bu kez 3 puan gelsin;

Haydi KSK bu kez 3 puan gelsin

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta temsilcimiz GMG Kastamonuspor, bugün Uşakspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Saat 16.30’da başlayacak olan müsabaka Uşak 1 Eylül Stadı’nda oynanacak. Maçın hakemi ise Eren Gökmen....

Bucaspor maçının ardından çalışmalarına ara vermeden başlayan ve geçtiğimiz gün Uşak’a giden kırmızı siyahlı temsilcimiz bu sezon ilk hafta içi müsabakasına çıkarken, deplasmanda ilk kez galip gelmeyi planlıyor. KSK’da kırmızı kart cezalısı Şaban Özel dışında eksik bulunmuyor.


UŞAKSPOR’A KARŞI ÜSTÜNÜZ

Daha önce 2’nci Lig’de 4 kez karşılaşan iki takım arasındaki müsabakaları temsilcimiz 3 kez kazanırken Uşak temsilcisi 1 kez kazanabildi. Daha önce Gazi Stadı’nda oynanan 2 karşılaşmada 4-1 ve 2-1 skorlarla galip ayrılan KSK, Uşak 1 Eylül Stadı’nda oynanan 2 müsabakadan birinde 2-0 yine galip ayrılırken, birinde ise 3-1 mağlup oldu.

UŞAKSPOR

Rakip Uşakspor, Kırmızı Grup’ta 1 puanı bulunan 4 takımdan biri iken biri de GMG Kastamonuspor. İki takımda ilk iki maçından sahadan mağlup ayrılırken, son maçlarında Uşakspor, deplasmanda Etimesgut ile 1-1 berabere kalırken, kırmızı siyahlı temsilcimiz ligin güçlü ekiplerinden Bucaspor ile sahasında golsüz berabere kaldı.

İki takımda hedef maç olarak bu maçı görürken, bu maçı kazanarak çıkış yapma planındalar. Uşakspor, ligin ilk maçında deplasmanda Diyarbekirspor’a 1-0, bir sonraki hafta sahasında Karacebey’e 3-0 mağlup oldu.

EN GENÇ TAKIM

 Kadrosunda birçok genç oyuncuyu bulunduran Uşakspor, Kırmızı Grup’ta 22.6 yaş ortalaması ile grubun en genç takımı konumunda. Teknik Direktör Bülent Akın ile genç bir kadro kuran ve kadro planmasında önemli kulüplerden kiralık oyuncular kadrosuna katan Uşakspor, 2’nci Lig’de çıkış arayan ekiplerden.

BERKAY SAMANCI

GMG Kastamonuspor’un tecrübeli orta saha oyuncusu Berkay Samancı, eski takımına karşı mücadele edecek. Geçtiğimiz sezon Uşakspor forması giyen 33 yaşındaki orta saha, bu sezon GMG Kastamonuspor forması altında mücadele veriyor. Bugün eski takımına karşı mücadele edecek olan Samancı, Uşakspor forması ile 30 resmi maça çıktı. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum