Levent Eriş’in KSK sonrası karnesi;

Levent Eriş’in KSK sonrası karnesi

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz GMG Kastamonuspor ile adı geçen ve anlaşmanın yakın olduğu teknik adam Levent Eriş, ikinci Kastamonu macerasına çok yakın....

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz GMG Kastamonuspor ile adı geçen ve anlaşmanın yakın olduğu teknik adam Levent Eriş, ikinci Kastamonu macerasına çok yakın.

2020-2021 sezonunda GMG Kastamonuspor’da zorlu bir görevi üstlenen ve transfer tahtası kapalı olan temsilcimizin kümede kalmasını sağlayan 60 yaşındaki teknik adam, o dönemin ardından 2 takımı çalıştırdı.

2021-2022 sezonunda 2’nci Lig ekiplerinden Diyarbekirspor’ çalıştıran Eriş, burada 11 müsabakada takımın başında görev yaptı. Levent Eriş’in Diyarbekirspor’u 11 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik, 5 mağlubiyet alırken,12 gol attı kalesinde 14 gol gördü. Tecrübeli teknik adam Diyarbekirspor ile maç başına 1,27 puan ortalaması yakaladı.

MANİSA İLE 23 MAÇ

2022-2023 sezonu başında Spor Toto 1’inci Lig ekiplerinden Manisa FK ile anlaşan Levent Eriş, burada takımın başında 23 resmi müsabakaya çıktı. Manisa FK, bu 23 müsabakada, 9 galibiyet, 8 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. 37 gol atan ekip, 34 gol kalesinde gördü. Maç başına 1,52 puan ortalaması yakaladı.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum