Trabzon’a direnemedik: 2-4;

Trabzon’a direnemedik: 2-4

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz GMG Kastamonuspor, yirmi yedinci hafta müsabakasında sahasında 1461 Trabzon ile karşı karşıya geldi ve müsabakadan 4-2 mağlup ayrıldı....

İyi bir performans sergileyemeyen temsilcimiz rakibinin gollerine engel olamadı ve 4-2 kaybederek sahadan puansız ayrıldı. Müsabakanın ilk yarısında konuk ekip bulduğu gollerle soyunma odasına 2-0 önde gitti. İkinci yarıda da sahada varlık gösteremeyen kırmızı siyahlılar 4-0 geriye kadar düştü, ardından gelen goller maçın sonucunu belirledi. GMG Kastamonuspor, bu mağlubiyet ile 1 hafta içerisinde oynadığı 3 maçtan yalnızca 1 puan çıkarmış oldu. Galibiyet hasreti ise 3 maça çıktı. Kırmızı siyahlıların golleri Ergin Keleş’ten gelirken, 1461 Trabzon’un golleri Kerem Baykuş (2), Batuhan Kör ve Enes Karakuş’tan geldi. Bu mağlubiyet ile haftayı puansız kapatan kırmızı siyahlılar 27 puanda kaldı, konuk ekip ise deplasmanda aldığı 3 puan ile play-off iddiasını sürdürdü ve puanını 52’ye yükseltti.  1461 Trabzon galibiyet serisini 3 maça çıkardı.

ERAY’IN YOKLUĞU PAHALIYA MAL OLUYOR

GMG Kastamonuspor’da eksikler gözle görülür şekilde belli olurken takım, sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen kaleci Eray Birniçan’ın yokluğunu derinden hissetti.

GMG Kastamonuspor, gelecek haftayı BAY olarak geçecek. Yaşanan deprem felaketinin ardından ligden çekilen Diyarbekirspor ile oynanması gereken maçı temsilcimiz hükmen (3-0) kazanmış sayılacak ve hanesine 3 puanı yazdıracak.

Ft.KSK-1461 Trabzon


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum