“Bizim ligde hedeflerimiz var”;

“Bizim ligde hedeflerimiz var”

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’taki kırmızı siyahlı GMG Kastamonuspor’da, takım kaptanı Abdülaziz Solmaz Diyarbekirspor’a karşı alınan 2-1’lik galibiyeti değerlendirdi. Hafta sonu oynanan müsabakada bir de gol atan tecrübeli oyuncu, hedefleri doğrultusunda çalışmaya devam ettilerini söyledi....

GMG Kastamonuspor Takım Kaptanı Abdülaziz Solmaz’ın açıklamalarında, “Uzun bir aradan sonra galip gelmek mutluluk verici. Hafta başında da yeni hocamız takımın başına geldi. Yeni hocamızla iyi bir çalışma dönemi geçirdik, iyi antrenmanlar yaptık. Artık kaybetmeye de lüksümüz yoktu. Hem de kendi sahamızda oynuyorduk. Alt sıralardan kurtulma adına Diyarbekirspor ile iyi bir müsabaka yaptık ve bu maçı kazanmasını bildik. Galip geldiğimizden dolayı mutluyuz ama sadece bir maç kazandık. Bizimde ligde hedeflerimiz var. İnşallah önümüzdeki hafta Karacabey maçında da bu çıkışımızı sürdürmek istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

“YENİ HOCAMIZLA BİRLİKTE İYİ BİR ORTAMIMIZ OLUŞTU”
Solmaz: “Antrenmanlarımız şu anda çok iyi gidiyor. Moralimiz yerinde, galip geldiğimiz zaman tabii ki moraller yerinde oluyor. Sonuçta futbol bir sonuç oyunu, sonuç iyi olduğunda morallerde iyi oluyor. Yeni hocamızla birlikte iyi bir ortamımız oluştu. Takımımıza da bu pozitif yönde yansıdı. İnşallah bu çıkışımızı iyi çalışarak saha içindeki performansımızı arttırarak devam ettirmek istiyoruz.”

“KASTAMONU’YA MUTLU BİR ŞEKİLDE DÖNMEK İSTİYORUZ”
Abdülaziz Solmaz son olarak: “Zor bir deplasmana gidiyoruz. Onlarında iyi bir takımı var. Genç oyunculardan kurulu iyi bir takımlar, hazır bir takım var karşımızda. Önceki yıllara göre çok bozulmamış tecrübeli oyuncuları da bulunuyor. Ama yapacak bir şey yok, bizde iyi bir takımız. Sadece ligdeki oynadığımız maçlarda futbolumuzu sonuca yansıtamadık. İnşallah deplasmanda da Karacabey karşısında iyi mücadele ederek Kastamonu’ya mutlu bir şekilde dönmek istiyoruz.”

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum