Arama
Arama Sonuçları
Tosya'nın kedisi Kastamonu'da şifa buldu!
Tosya'da bir hayvan severin bulduğu bacağı kırık kedi, ilçede yeterli tedavi görememesi nedeniyle hayvan severlerin desteğiyle şifayı Kastamonu'da buldu.
Kastamonu'da bir ev kül oldu!
Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde sobadan çıktığı tahmin edilen yangında bir ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.
Tosya'da makam değişimi!
Tosya Belediyesi'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam değişimi yapıldı. Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil'in koltuğuna Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencilerinden İpek Sağlam oturdu.
Belediye, ilkokul mezunu personel alıyor
Şenpazar Belediyesi’nde istihdam edilmek üzere geçici olarak tam zamanlı üç temizlik personeli alınacak
Kastamonu OBM'de bayramlaşma kuyruğu!
Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü'nde bayramlaşma töreni yapıldı. Tüm personelin katıldığı törende uzun kuyruklar oluştu.
‘Sizi ifşa etmeye devam edeceğim’
MHP Kastamonu Belediye Başkan adayı Yüksel Aydın, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında CHP’yi sert bir dille eleştirdi.
O ilçeye Diyaliz Merkezi yapılıyor! İhale tamam
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok  Pınarbaşı ilçesini ziyaret ederek sağlık kuruluşlarında incelemelerde bulundu. İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, ilçede planlanan Diyaliz Merkezi'nin ihalesinin yapıldığı ve yapım aşamasına gelindiği kaydedildi.
Sağlık Müdürü'nden Azdavay'da sağlık istişaresi!
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok, Azdavay ilçesinde incelemelerde bulundu. İl Müdürü Derdiyok, Azdavay'da görev yapan sağlık personelleri ile görüşerek tıbbi ekipman eksikleri ve sağlık yatırımlarına ilişkin istişarelerde bulundu.
Kastamonu'nun ilçesinde Kızılay Butik Mağazası açıldı
Kastamonu'nun Hanönü ilçesinde Kızılay Butik Mağazası açıldı.
Baltacı projelerini tanıtacak!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kastamonu İl Başkanlığı tarafından Belediye Başkan Adayı Hasan Baltacı, için 9 Mart Cumartesi günü proje tanıtım toplantısı düzenlenecek. Grand Moni Nikah ve Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek olan toplantı saat 19.30’da başlayacak.
Kastamonu’ya da geliyor! Sevinsek mi üzülsek mi bilemedik!
Son zamanlarda Kastamonu’da etkili olan bu durum hem sevindiriyor hem de endişelendiriyor. Libya tarafından esecek rüzgarların Kastamonu’ya da geleceği ve daha ılık bir hava getireceği bildirildi.
“Doğan Ünlü, İl Başkanlığını bırakmak istemiyor”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Dilek İlke Karabacak ve Parti Meclisi Üyesi Hikmet Erbilgin, partisinin Şenpazar’da devam eden seçim çalışmalarına katılarak Belediye Başkan Adayı Hatice Aydoğan için destek istedi. Orada konuşma gerçekleştiren Karabacak, geçtiğimiz günlerde AK Parti İl Başkanlığı’ndan istifa edip Merkez İlçe 1. Sıra İGM adayı olan Doğan Ünlü için “ “Ünlü, sanırım il başkanlığını bırakmak istemiyor” dedi.
Azdavaylı zabıtaya ‘merhamet ve emek’ ödülü
Merhamet ve Emek ödül töreninin beşincisi Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Salonu’nda yapıldı. Törende Azdavay ilçesinde, evinin balkonundan düşen çocuğu tutarak hayatını kurtaran zabıta memuru Ömer Yıldız’a da ödül verildi.
Kastamonulu gazi hayatını kaybetti
Kastamonulu gazi hayatını kaybetti
Kastamonulu gazi hayatını kaybetti
Kastamonulu gazi hayatını kaybetti
Kastamonu'da bir kahramanlık!
Kastamonu Valisi Meftun Dallı, gittiği banka şubesinde kalp krizi geçiren vatandaşı, kalp masajı ve sunni teneffüs ile hayata döndüren polis memurlarına başarı belgesi takdim etti.
Murat Kurum: ‘Kastamonulu bizi gördü’
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, projelerini açıklayacağı tarihi açıkladı.
Yıllık istişare için toplandılar
Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV), Kastamonu Şubesi yıllık istişare toplantısını gerçekleştirdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tahsin Babaş’a ne dedi?
AK Parti; Kastamonu’da Tahsin Babaş’ı üçüncü Belediye Başkanı adayı olarak gösterirken; dün Haliç Kongre Merkezi’nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; adaylarını resmi olarak açıkladı.
Kastamonulu iş insanı kaza geçirdi: Hemşehrileri yalnız bırakmadı
T.C Halkbankası Genel Müdür Yardımcısı hemşehrimiz Yalçın Madenci’ye esnaf teşkilatlarından teşekkür ve geçmiş olsun ziyareti düzenlendi
Ortalık kızıştı:Uluay’dan cevap gecikmedi!
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay’dan, CHP Kastamonu il Başkanı Dilek İlke Karabacak'ın, eleştirilerine cevap gecikmedi
Yangında 2 kişi yanarak hayatını kaybetti
Gece saatlerinde meydana gelen yangında 5 ev zarar gördü, 2 kişi de hayatını kaybetti.
AK Parti Milletvekili Uluay, yeniden doğdu
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu siyasetine yeni pencereler açmaya devam ediyor. Kamuoyunun pek de alışık olmadığı açıklamalarla 'Milletvekili' kavramını sil baştan yazan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, son olarak da Milletvekili Adayı gösterilmesinin ardından Nisan ayı itibariyle gerçekleştirdiği çalışmaları 120 maddede özetleyerek kamuoyuna açıkladı.
Belediye Başkanı’ndan gece yangıyla ilgili açıklama
Belediye Başkanı, dün gece meydana gelen yangının ardından açıklama yaptı
Kastamonu’da deprem sonrası uyarı!
Çankırı’nın Ilgaz ilçesinde meydana gelen ve Kastamonu'dan da hissedilen depremin ardından bir uyarı geldi.
Hayatını kaybeden imama son görev
Kastamonu'da yakalandığı hastalık sebebiyle hayatını kaybeden köy imamı Mehmet Semerci, son yolculuğuna uğurlandı.
Cideli firmanın otobüsü çalındı!
Kastamonulu firma Cide Güven Turizm’in otobüsü bu gece; İstanbul’da çalındı… Cide Güven Turizm; yaptığı açıklamada; İstanbul’da meydan gelen olayda park halindeki otobüslerinin çalındığını açıkladı.
İstanbul'da deprem!
Marmara Denizi'nde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem; İstanbul, Yalova, Kocaeli ve Bursa'dan da hissedildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, deprem sonrası yaptığı açıklamada " AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmalarına başlamıştır. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz." ifadelerini kullandı.
Kastamonu CHP’de siyasi rüzgar! Baltacı açıkladı
2024 Yerel Seçimlerine az bir süre kala Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu ayağı hareketlenmeye başladı
Milletvekili Halil Uluay’a ünlü yayıncıdan hoş olmayan ifadeler!
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, TBMM’de konuşma yaptığı sırada rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Saadet Partisi Milletvekili Hasan Bitmez’e X hesabından geçmiş olsun dileklerini iletti.