Baltacı projelerini tanıtacak!;

Baltacı projelerini tanıtacak!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kastamonu İl Başkanlığı tarafından Belediye Başkan Adayı Hasan Baltacı, için 9 Mart Cumartesi günü proje tanıtım toplantısı düzenlenecek. Grand Moni Nikah ve Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek olan toplantı saat 19.30’da başlayacak....

CHP PM Üyesi Hikmet Erbilgin, CHP İl Başkanı Dilek İlke Karabacak, CHP Merkez İlçe Başkanı Serkan Yılmaz, Belediye Meclis ve İl Genel Meclisi adayları ile çok sayıda davetlinin katılacağı toplantıda CHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Hasan Baltacı, projelerini ve seçim vaatlerini duyuracak.

"YARINKİ BULUŞMA BAŞLATTIĞIMIZ BÜYÜK YÜRÜYÜŞÜN İLK ADIMI OLACAK"

Proje tanıtım toplantısına bütün Kastamonu’yu davet eden CHP İl Başkanı İlke Karabacak; “Kastamonu’da halkla birlikte halk için gerçekleştireceğimiz büyük değişim için ilk buluşmamızı yarın gerçekleştireceğiz. Sayın Hasan Baltacı’nın yani Bizim Hasan’ın adaylığının açıklandığı günden beri Kastamonuluların kendisine olan ilgisinin her geçen gün arttığını görüyoruz. Yarınki buluşma Kastamonuluların Kastamonu Belediyesi’nin yönetiminde söz ve karar sahibi olabilmesi yolunda başlattığımız büyük yürüyüşün ilk adımı olacak. 31 Mart’tan sonra Kastamonu, ayrıştırmayan, kutuplaştırmayan bir anlayışla yönetilecek. Bu yüzden nasıl ki Kastamonu’yu 31 Mart’tan sonra toplumun tüm kesimleriyle birlikte yöneteceksek; bu toplantımıza da toplumun tüm kesimlerini yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum