Belediye Başkanı’ndan gece yangıyla ilgili açıklama;

Belediye Başkanı’ndan gece yangıyla ilgili açıklama

Belediye Başkanı, dün gece meydana gelen yangının ardından açıklama yaptı...

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesine bağlı Akdoğan köyünde dün gece meydana gelen yangın, hızla büyüyerek evlere sıçradı. Olayla ilgili Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, bir açıklama yaparak durumu değerlendirdi.

Akdoğan köyünde evin önündeki arabada başlayan yangın, kısa sürede büyüyerek iki eve sıçradı. Taşköprü Belediyesi itfaiye ekipleri, hızla olay yerine ulaşarak alevlere müdahalede bulundu. İtfaiye ekiplerinin çabaları sonucunda yangın kontrol altına alınarak söndürüldü; ancak iki evde ve araçta ciddi hasar meydana geldi.

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, yangının ardından yaptığı açıklamada, "Taşköprü ilçemize bağlı Akdoğan köyündeki yangın, ekiplerimizin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangında evleri ve otomobilleri zarar gören Yeşil ve Çolak ailelerine ve köy halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

Yangının çıkış nedenine dair henüz resmi bir açıklama yapılmazken, olayın detaylı bir şekilde araştırıldığı bildirildi. Belediye ekipleri, zarar gören ailelere gerekli yardım ve destekleri sağlamak için çalışmalara başladı.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum