Arama
Arama Sonuçları
“Türk'ün Şanlı Şehidi” kitabı çıktı
TÜRKİYE-AZERBAYCAN KARDEŞLİĞİNE KATKI
İYİ Parti’nin il il milletvekili adayları
14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçimleri'nde yer alacak İYİ Parti'nin aday listesi yayımlandı.
İYİ Parti’de 28. Dönem Milletvekili adayları açıklandı
14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçimleri'nde yer alacak İYİ Parti'nin aday listesi yayımlandı.
Türk Aksakallıları, Hocalı katliamını unutmadı
Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de Türk Dünyası'na yönelik faaliyetlerini sürdüren Türk Aksakallılar Birliği (TAİB) Hocalı katliamının 31'inci yıl dönümü nedeniyle Hocalı anıtını ziyaret ederek saygı duruşunda bulundular.
Azerbaycan, Türk şehitlerini unutmadı
Türk Aksakallar Birliği (TAİB) kardeş Azerbaycan'nın bağımsızlığı için şehit olan Türk askerinin bulunduğu Gobustan Şehitliği’nde anma programı düzenledi.
Azerbaycan ayakta
Karabağ’ın batı bölgelerinde Ermenistan’ın yine sinsi saldırılarına maruz kalan Azerbeycan ordusu şehitler vermeye başladı.
Kastamonulu gazeteciye Azerbeycan'da 'şükran plaketi'
Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de Türk Aksakallılar Birliği'ne davet edilen Gazeteci-Yazar İzzet Sarı'ya 'şükran plaketi' verildi.
Türk Ocağı ile TAİB ortak projeler için kolları sıvadı
Azerbaycan merkezli Türk Aksakallılar Birliği (TAİB) ve Azerbaycan Türk Ocağı, birlikte gerçekleştirilecek ortak projeler için kolları sıvadı.
TAİB’de Türkiye-Azerbaycan kardeşliği
Azerbaycan’da bulunun Türk Aksakallılar Birliği’nde Türkiye-Azerbaycan kardeşliği ve ilişkilerinin yanısıra ‘Ekonomik kalkınma ve tarihi Karabağ Zaferi’ anlatıldı.
TAİB, Türk Dünyası’nın gelişmesine katkı sağlayacak
Kısa bir süre önce Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de kurulan Türk Aksakallılar Birliği (TAİB) çalışmalarına aralıksız devam ediyor.