Arama
Arama Sonuçları
“Türkiye’nin haberi var, Kastamonu’nun yok”
2024-2025 sezonunda ilimizi Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil edecek olan Taşköprüspor, yeni sezona iddialı bir şekilde hazırlanıyor.
Amatör maçta; Sahaya çöp kovası atıldı, futbolcular birbirine girdi!
Amasya’da oynanan bir amatör lig futbol maçında sahaya çöp kovası atıldı, futbolcular birbirine girdi. Sahalarda istenmeyen görüntüler kameralara yansıdı.
Kastamonu Özel İdare BAL'dan çekiliyor!
Bölgesel Amatör Lig'de mücadele veren başarılı takımımız Kastamonu Özel İdare KHS, son olarak Perşembespor'u 3-0 farkla mağlup etmesiyle Lig'e veda etmeye hazırlanıyor.
Saha karıştı, polis devreye girdi!
Kastamonu’da Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden iki takımın karşılaştığı maçın sonunda futbolcular arasında çıkan kavga polis ekipleri tarafından ayrıldı.
Halı saha turnuvasında ‘aşure’ ikramı
Tosya ilçesinde hayırsever iş adamı, düzenlenen halı saha turnuvasına katılan sporculara sahada aşure ikram etti.
KSK, perdeyi Gazi’de kapatıyor
GMG KASTAMONUSPOR, KIRŞEHİR FK İLE BUGÜN KENDİ SAHASINDA SEZONUN SON MAÇINI OYNAYACAK
Özel İdare KHS sezonu 9. sırada tamamladı
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5’inci grupta mücadele eden Kastamonu İl Özel İdaresi KHS, 2022-2023 sezonunu oynadığı 26 maç sonunda 40 puan toplayarak 9’uncu sırada tamamladı.
‘Sezonu başladığımız gibi bitiremedik’
Kastamonu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden İl Özel İdaresi Köy Hizmetleri Spor Kulübü Başkanı Nida Sinsi, geride kalan sezon ve Tosyaspor ile oynanan play-out müsabakası ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Karabük 3. Lig’de
Bölgesel Amatör Lig 5’inci Grup’ta yer alan Özel İdare KHS’nin grubunda yer alan Karabük İdmanyurdu, grubu lider tamamlayarak Play-Off oynama hakkını kazanmıştı. TFF tarafından Play-Off müsabakalarının kaldırılması sonucunda Karabük İdmanyurdu 3’üncü lige yükseldi.
‘Beyazla siyah gibi bir sezondu’
Kastamonu İl Özel İdaresi KHS Teknik Direktörü Mesut Okumuş, sezonun tamamlanmasının ardından değerlendirmelerde bulundu.
BAL’daki tek bilet Özel İdare’nin
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) Baraj Müsabakası'nda kazanan İl Özel İdare KHS oldu
Gazi’de BAL mücadelesi
Bölgesel Amatör Lig’de ilimizi temsil eden Özel İdare KHS ile Kastamonu 1’inci Amatör Küme şampiyonu Tosyaspor’un Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edebilmek amacıyla karşı karşıya geleceği play-out müsabakası bugün oynanacak.
3 yıl içerisinde profesyonel lig
Kastamonu 1’inci Amatör Küme’de şampiyonluk yaşayan Tosyaspor’da antrenör Ferit Yücebıyık değerlendirmelerde bulundu.
Amatörde finale doğru!
Kastamonu 1’inci Amatör Küme’de finale artık sayılı günler kaldı. Tosyaspor ve Ormanspor finalde kıyasıya mücadele edecek.
Özel İdare ikinci yarıya başlıyor
Yeniçağaspor ile Özel İdare KHS arasındaki müsabaka yarın saat 14.00’de Yeniçağa İlçe Stadı’nda oynanacak.
Takımları olmayan şehirlerde son model statlar var
TFF 2’nci Lig’de mücadele eden bir takım, Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden bir başka takımı olan Kastamonu’ya stat için söz var ancak stadın kendisi yok.
2. Lig’de de hakemler ‘dijital’ atanacak
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi düzenlediği basın toplantısında, yönetim kurulu olarak 6 aylık görev süresi içerisindeki faaliyetlerini değerlendirirken, önümüzdeki döneme yönelik projeleri hakkında bilgi verdi. Büyükekşi, TFF Yönetim Kurulu üyelerinin de yer aldığı Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıda, federasyon olarak medya ve kamuoyu ile proaktif ve çift yönlü bir iletişim süreci yürütmenin gereğine inandıklarını belirtirken, medya ile periyodik olarak bir araya gelerek gelişmeleri paylaşacaklarını ifade etti.
TFF’den yeni uygulama
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, hakemi aldatmaya çalışan futbolcuların uygulamayla tespit edileceğini açıkladı.
Gazi, Özel İdare’ye yaramadı: (1-2)
Bölgesel Amatör Lig 5’nci Grup’ta zirve mücadelesi temsilcimiz Özel İdare KHS, ligin sekizinci haftasında 1074 Çankırıspor’u Gazi Stadı’nda ağırladı. Müsabakada kağıt üzerinde favori ekip temsilcimiz olmasına rağmen, karşılaşmadan 1074 Çankırıspor 1-2 galip ayrılmayı başardı.
“Bu sezon amacımız play-off oynamak olacak”
Vali Avni Çakır, GMG Kastamonuspor yönetimini, futbolcularını ve teknik heyetini hafta sonu oynanacak olan Teco Karacabey Belediyespor maçı öncesinde Ilgaz Yurduntepe’de yemek organizasyonunda ağırladı.
Hasan Doğan’da Batı Karadeniz Derbisi!
Bölgesel Amatör Lig 5’inci Grup’ta liderlik koltuğunda oturan temsilcimiz Özel İdare KHS, ligin altıncı haftasında Karabük İdmanyurduSpor ile kritik maçta karşılaşacak. Yarın Hasan Doğan Spor Tesisleri’nde oynanacak karşılaşma saat 14.00’te başlayacak.
Lider kritik virajda
Bölgesel Amatör Lig 5’nci grupta mücadele eden temsilcimiz Özel İdare Köy Hizmetleri Spor, ligin kritik karşılaşmasında Karabük İdmanyurdu’nu konuk edecek. Namağlup iki ekibin maçı pazar günü saat 14.00’te başlayacak. Özel İdare KHS, şampiyonluk parolasıyla kurulan Karabük İdmanyurdu karşısında, seyirci desteğine ihtiyaç duyacak.
Lider Özel İdare!
Özel İdare KHS, sahasında oynadığı Boyabat 1868 Spor karşılaşmasını net bir skor ile 3-0 kazandı. 4 hafta sonunda 10 puan toplayan temsilcimiz ligde averajla liderlik koltuğuna yerleşti.
Maçı Enver Aydın yönetecek
Pazar günü, GMG Kastamonuspor ile Adıyaman FK arasında oynanacak olan müsabakanın hakemi Enver Aydın Oldu.