‘Beyazla siyah gibi bir sezondu’;

‘Beyazla siyah gibi bir sezondu’

Kastamonu İl Özel İdaresi KHS Teknik Direktörü Mesut Okumuş, sezonun tamamlanmasının ardından değerlendirmelerde bulundu....

Gelecek sezonda ilimizi Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek olan Özel İdare’de oynanan Play-Out müsabakasını da değerlendiren Okumuş, sezonun ikinci yarısının kendileri adına kabus gibi olduğunu dile getirdi.

“GÜZEL BAŞLAYAN SEZON KÖTÜ NOKTALANDI”

Okumuş, tamamlanan sezonla ilgili, “Bizim adımıza beyazla siyah gibi bir sezondu. Sezona beklentimizin üstünde başlayıp liderlikle kapattığımız ilk devre oldu. Ligin ikinci yarısı itibariyle kadromuza takviyeler yaptık. Transferlerden pek verim alamadık. Ligin ikinci yarısı bizim için kabus gibiydi. Deprem felaketi nedeniyle verilen arayı hem biz teknik ekip hem de futbolcular iyi yönetemedik. Bizim adımıza güzel başlayan sezon kötü noktalandı” diye konuştu.

Tosyaspor müsabakası hakkında konuşan antrenör Okumuş, şunları söyledi: “Böyle maçlar her zaman zordur. Maçtan önce de maçtan sonra da rakibimize her zaman saygı duyduk. İyi mücadele ettiler. Maçı kazanabilirlerdi. Maalesef tuhaf bir statü gereği ilimizi bir takım temsil edecekti o takım da biz olduk bunun için mutluyuz. Sezon başından bu yana bizlere desteğini her daim hissettiren sayın Valimiz Avni Çakır’a ve Özel İdare Genel Sekreterimiz, Kulüp Başkanımız Nida Sinsi’ye teşekkür ediyorum.” 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum