Özel İdare KHS sezonu 9. sırada tamamladı;

Özel İdare KHS sezonu 9. sırada tamamladı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5’inci grupta mücadele eden Kastamonu İl Özel İdaresi KHS, 2022-2023 sezonunu oynadığı 26 maç sonunda 40 puan toplayarak 9’uncu sırada tamamladı....

Oynadığı 26 maçta temsilcimiz, 11 galibiyet ve 7 beraberlik alırken, 8 müsabakadan sahadan puansız ayrıldı. Bu maçlarda 42 gol atan Özel İdare, kalesinde 37 gol gördü. İç saha ve deplasman performansı açısında topladığı puanlara bakıldığında fark olmayan Özel İdare, iç sahada 21 puan toplama başarısı gösterirken, deplasmanda da 19 puan topladı. Sahasında oynadığı 13 maçta temsilcimiz, 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde etti. Deplasmanda ise yine 13 karşılaşmada 5 galibiyet alırken 4’er beraberlik ve mağlubiyet aldı.

İç sahada 21 gol atma başarısı gösteren Özel İdare, kalesinde 15 gol gördü. Deplasmanda yine 21 gol atan temsilcimiz kalesinde ise 22 gole engel olamadı. Özel İdare KHS’de Sefa Furkan Karkacıoğlu, kaydettiği 8 gol ile takımının en golcü oyuncusu oldu. Play-Out maçında da Tosyaspor’u 2-1’le geçen Özel İdare, gelecek sezon da Bölgesel Amatör Lig’de ilimizi temsil edecek.



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum