Karabük 3. Lig’de;

Karabük 3. Lig’de

Bölgesel Amatör Lig 5’inci Grup’ta yer alan Özel İdare KHS’nin grubunda yer alan Karabük İdmanyurdu, grubu lider tamamlayarak Play-Off oynama hakkını kazanmıştı. TFF tarafından Play-Off müsabakalarının kaldırılması sonucunda Karabük İdmanyurdu 3’üncü lige yükseldi....

Türkiye Futbol Federasyonu’nun almış olduğu karar neticesinde play off maçları oynanmayacağı öğrenildi. Bu kapsamda gruplarını lider bitiren Bal Ligi takımları direk profesyonel 3’üncü Lig’e çıkartılacağı konu hakkında ilgili karar kamuoyu ile paylaşıldı. Bu karar sonrası Karabük İdmanyurdu 3’üncü lige çıkmış oldu.

TFF AÇIKLAMA YAPTI

TFF Yönetim Kurulu, yaptığı toplantıda Bölgesel Amatör Ligi’ne ilişkin olarak aşağıdaki kararları aldığını açıkladı. TFF’den yapılan açıklamada,“Bölgesel Amatör Ligi’nden 15 takımın 2023/2024 futbol sezonunda TFF 3’üncü ligine yükseltilmesine, depremden dolayı oynatılamayan ikinci ve yedinci grup liderlerinin direkt olarak TFF 3’üncü ligine çıkarılmasına ilaveten diğer 12 grupta gruplarını birinci sırada tamamlayan ve aşağıda yer alan takımların direkt olarak TFF 3’üncü ligine çıkarılmasına karar verilmiştir” ifadeleri kullanıldı.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum