Özel İdare KHS, hazırlıkta yüz güldürdü;

Özel İdare KHS, hazırlıkta yüz güldürdü

......

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Kastamonu Özel İdaresi KHS, sezon başı hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Temsilcimiz, Özel idare KH Spor’da 2015-2017 yılları arasında teknik direktörlük yapan Sedat Kalaycı’nın çalıştırdığı Eflani Spor’la yaptığı hazırlık maçından 2-0 galip ayrılmayı bildi.

Özel İdare’ye galibiyeti getiren golleri 57’nci dakikada Erdi Köksal kafa vuruşuyla, 77’nci dakikada Muhammed Berat Çinpolat kaydetti.

Özel İdare KH Spor Teknik Direktörü Mesut Okumuş maçı değerlendirirken sezon açılışı için davet edilmekten büyük bir memnuniyet duyduklarını belirterek; “Özellikle hem Kastamonuspor’da, Bafraspor’da hem de Özel İdare KHS’de forma giydiğim dönemde hocam olan Sedat Kalaycı ile aynı sahada karşılıklı olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Sedat Hocam başta olmak üzere tüm Eflanispor oyuncularına ve yönetime bizlere gösterdikleri ilgileri için teşekkür ediyoruz” dedi.

Okumuş şöyle sürdürdü: “Maçın değerlendirmesine gelecek olursak; biz bu hazırlık maçlarında eksiklerimizi ve yeni alınan oyuncularımızın uyumlarını görmek istiyoruz. Skor bizim için ikinci planda. Bu vesileyle komşu, kardeş kulübümüz ASD Eflani Spor’a Sedat Kalaycı hocama bundan sonraki maçlarında başarılar diliyoruz.”

ASD Eflani Spor Teknik Direktörü Sedat Kalaycı ise; “Güzel bir hazırlık maçı oldu. Bunun için her iki takım oyuncularına teşekkür ediyorum. Bu sezon açılışı için bizlerle birlikte olan Özel İdare’ye teşekkür ediyorum. Yıllar öncesinde Kastamonuspor, Bafraspor’da teknik direktörlüğünü yaptığım Mesut Okumuş’u Özel İdarespor’un başında görmek beni çok sevindirdi. Mesut Okumuş hocama, ekibine, oyuncularına ve yönetime sezon açılışımızda bizlerle birlikte oldukları için teşekkür ediyor, Bölgesel Amatör Lig’de başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum