“Bu sezon amacımız play-off oynamak olacak”;

“Bu sezon amacımız play-off oynamak olacak”

Vali Avni Çakır, GMG Kastamonuspor yönetimini, futbolcularını ve teknik heyetini hafta sonu oynanacak olan Teco Karacabey Belediyespor maçı öncesinde Ilgaz Yurduntepe’de yemek organizasyonunda ağırladı....

Gerçekleştirilen programa, Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nida Sinsi’de katıldı.

Yemekte konuşan Vali Avni Çakır, takımın kısa sürede kurulduğunu ve devre arası yapılacak takviyelerle hedeflerin play-off oynamak olacağını dile getirdi.

ÇAKIR: “BU TARZ ETKİNLİKLERLE ARAMIZDAKİ BİRLİĞİ, BERABERLİĞİ VE KAYNAŞMAYI DAHA DA ARTTIRMAYI PLANLIYORUZ”

Vali Avni Çakır konuşmasında şunları söyledi: “Kastamonuspor zor şartlardan geçerek bugünlere geldi. Hem il olarak yaşamış olduğumuz doğal afetten doğan sıkıntılar hem de farklı sebeplerden ötürü ligin başlamasına 2 hafta kala biz takım oluşturduk. İlk 4 haftada zaten kendimize anca gelebileceğimizi öngörüyorduk. Zaten öyle de oldu. Takım olarak yerimizden çokta memnun olduğumuz söylenemez ama çokta kötü bir durumda değiliz. Yeni kurulan bir takım olarak play-off grubundan 9-10 puan geride bulunuyoruz. Daha önümüzde maçlar var. Bu sezon amacımız, takımın kaynaşması ve ilave takviyelerle amacımız play-off oynamak olacak. Bu noktada başkanımız, yönetim kurulumu ve futbolcularımız ellerinden geleni yapıyor. Bizde il olarak gereken desteği veriyoruz. Kastamonuspor bizim gururumuz. Bu tarz etkinliklerle de aramızdaki birliği, beraberliği ve kaynaşmayı daha da arttırmayı planlıyoruz. Ben Ümit hocamıza ve ekibine hoş geldin diyorum. Takımımıza da başarılar diliyorum.”

VİDİNLİOĞLU:“KASTAMONUSPOR BUNDAN SONRA ÇOK DAHA HIZLI BİR ŞEKİLDE ÜST SIRALARA TIRMANACAKTIR”

Kastamonuspor’un küllerinden doğduğunu ifade eden Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, “Birlikte sporcularımızla bir yemek yedik. Hem de Ümit hocama da hoş geldin demiş olduk. İnşallah Kastamonuspor bundan sonra çok daha hızlı bir şekilde üst sıralara tırmanacaktır. Ben buna inanıyorum. Çünkü sezonun başlamasına kısa bir süre kurulmuş bir takımdı. Hem sporcuların birbirlerini tanımaya hem de forma tutmaya ihtiyaçları vardı. Her geçen gün ivmesi artan ve üzerine koyan bir takım oldu. İnşallah bundan sonra çok daha üst sıralarda göreceğiz. O anlamda hem sayın valimiz hem de belediye başkanı olarak elimizden geleni yapıyoruz. Tabi Aygün ailesinin burada çok müstesna bir yeri var. Resmen Kastamonuspor küllerinden doğdu. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bizde Kastamonuspor için elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi.

SİNSİ:“ BUNDAN SONRA DAHA GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİMİZE İNANIYORUM”

Özel İdare Genel Sekreteri Nida Sinsi ise şunları söyledi: “Sayın valimizin davetiyle Kastamonuspor’u ağırlamaktan çok büyük mutluluk duyuyoruz. Kastamonuspor şehrimizin en büyük değerlerinden bir tanesi. Kastamonu’nun Yurdum Tepe gibi bir markası oluşacaksa Kastamonuspor’da buna öncülük edecektir. Burada bulunmaları bizim içinde mutluluk kaynağıdır. Kastamonuspor son anda lige katılmasına rağmen fena gitmiyor. İnşallah bundan sonra üzerine koyacaktır. Bundan sonra daha güzel günler göreceğimize de inanıyorum. Bu sene fena gitmiyoruz. Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’ta şuanda lider durumdayız. İnşallah böyle devam eder. Bizim hedefimiz daha çok gelişimle alakalı. Tabi bu yolda başarıda sağlayabilirsek çok mutlu oluruz. Umarım sezon sonuna kadar lider devam ederiz. Çok kolay değil ama elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Sonuçta Kastamonu’nun sporuna bizde destek vermeye devam edeceğiz.”

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum