Amatörde finale doğru!;

Amatörde finale doğru!

Kastamonu 1’inci Amatör Küme’de finale artık sayılı günler kaldı. Tosyaspor ve Ormanspor finalde kıyasıya mücadele edecek....


Sezon boyunca etkili performans gösteren iki takım zorlu müsabakada Pazar günü kozlarını paylaşacak. İki takım arasındaki final müsabakası Pazar günü saat 14.30’da Gazi Stadı’nda oynanacak. İki takım geçen sezonda finalde karşılaşmış, müsabakayı Tosyaspor 1-0 kazanmıştı.

KELOĞLU: “TÜM SPORSEVERLERİ GAZİ’YE DAVET EDİYORUM”

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Kastamonu Şube Başkanı Adem Keloğlu müsabakayla ilgili olarak, “Takımlarımız Gazi Stadı’nda oynayacakları müsabaka sonunda BAL Ligi’nde mücadele eden Kastamonu Özel İdare’yle Play-Off maçı oynamaya hak kazanacak. 2 takımımıza da başarılar diler, centilmence bir maç olmasını temenni ederim. Liglere katılım sağlayan tüm takımlarımıza da, ekonomik şartları zorlayarak katılım sağlayıp spora destek verdikleri için teşekkür ediyorum. Liglerde mücadele eden takımlarımıza desteklerini esirgemeyen sponsorlarımıza da teşekkürlerimizi sunuyoruz. Hafta sonu oynanacak final müsabakasına tüm spor severleri Gazi Stadı’na davet ediyorum” dedi.

BADİOĞLU: “65 MAÇLA LİG NİHAYETE ERMİŞ OLACAK”

Futbol İl Temsilcisi Serdar Badioğlu ise şunları söyledi: “Bu sezon 1’inci Amatör Küme 12 takımla oynandı. 2 grupta 6’şar takımlı müsabakaların ardından yarı final maçları oynandı ve final maçıyla sona erecek. Toplamda 64 maçı geride bıraktık final maçıyla beraber 1’inci Amatör Küme’de 65 maç oynanmış ve lig nihayete ermiş olacak. Bu 65 maç boyunca görev alan hakemlerimize, saha komiserlerimize, İl Emniyet Müdürlüğümüze, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze ve çalışanlarımıza, futbolcu antrenör ve yöneticilerimizle, takımlarımızın destekçileri sponsorlara ve futboldaki tüm paydaş dernek ve kurumlarımıza teşekkür ediyorum. Gruplarında birinci olan takımlarımızı tebrik ediyorum. Hafta sonu oynanacak olan Play-Off final müsabakasında iki takımada başarılar dilerim. Centilmenlik ruhuyla maçın başlayıp tamamlanmasını temenni ederim. Müsabakanın sonunda şampiyon olan takıma kupa takdimi gerçekleştireceğiz bunun da bilgisini vereyim. 1’inci Amatör Küme’ye katılan tüm kulüplerimize teşekkür eder, bundan sonraki sezonlarda başarılar dilerim. Gelecek sezon için bir alt kümeye düşen Bozkurt Belediyespor ve Seydilerspor’a da yeni sezonda başarılar dilerim.”

YÜCEBIYIK: “3 SENE İÇERİSİNDE ÇIKARSAK ÇIKARIZ ÇIKAMAZSAK BAŞKASINI ÖNÜNÜ AÇARIZ”

Final mücadelesi verecek ekiplerden Tosyaspor antrenörü Ferit Yücebıyık, hedeflerinin BAL değil profesyonel lig olduğunun altını çizerek, “Tosyaspor olarak hazırız, bizim amacımız şampiyonluğun ötesinde Bölgesel Amatör Lig’de değil. Ormanspor maçı alınacak, BAL için Özel İdare maçı kazanılacak şampiyon olunacak. Bunlar olmadan hedefe ulaşılmıyor. Tosyaspor olarak hedefimiz BAL değil profesyonel lig bunu herkesin bilmesini istiyorum. Biz BAL’da oynamak için orayı istemiyoruz. 8 yıldır orada oturup da BAL ligi oynayacak takım değiliz. 3 sene oynayacağız, çıkarsak çıkarız çıkamazsak da başkasının önünü açarız. Bunu amaçladığımız için bağırıyoruz bizim önümüzü açın biz oynayalım diye. 3 yıl içerisinde bu işi yapamazsak biz bu işin önünü açarız. Ama önce Ormanspor maçını geçmemiz gerekiyor, maç maç gidiyoruz. Ama bizim amacımız Amatör’de oynamak değil. Sezon başından beri bir tek maç için oynuyoruz, onun için bu maçı da kazanmamız lazım. Ormanspor iyi bir takım, öbür grubun lideri olarak çıktılar, maçlarını da izledim, iyi de bir hocaları var. Ama Tosyaspor olarak biz bu maçı alacağımıza inanıyoruz, hedefimiz var onun için bu maçı kazanmamız gerekiyor. Bizim amacımız profesyonel lige çıkmak bunu bütün Kastamonu bilsin” diye konuştu.

SESVER: “ARTIK FİNAL MAÇINI BEKLİYORUZ”

Ormanspor antrenörü Kenan Sesver, finalle ilgili olarak şu ifadelere yer verdi: “Yarı finalden sonra lige verilen iki haftalık arayı iyi değerlendirdik. Çalışmalarımızı bu yönde devam ettik ve ediyoruz. Cuma son antrenmanımızı yapıp maç saatini bekleyeceğiz. Kastamonu’da yıllardır Kastamonu sporuna emek vermiş iki kulübümüzün karşı karşıya gelmesi ve buradan çıkacak sonuç ne olursa İzlemeye gelen seyircilerimize güzel bir final maçı gerek biz gerekse Tosya Spor kulübü Kastamonu halkına seyir zevki güzel bir maç seyrettirecektir. Onun dışında kendi çalışmalarımızı bitirdik artık final maçını bekliyoruz, bir önceki haftada söylediğimiz gibi biz maç maç bakıyoruz yarı finalden sonra final oynamak güzel bu maçı da kazanıp Kastamonu’da kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz.”


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum