Gazi, Özel İdare’ye yaramadı: (1-2);

Gazi, Özel İdare’ye yaramadı: (1-2)

Bölgesel Amatör Lig 5’nci Grup’ta zirve mücadelesi temsilcimiz Özel İdare KHS, ligin sekizinci haftasında 1074 Çankırıspor’u Gazi Stadı’nda ağırladı. Müsabakada kağıt üzerinde favori ekip temsilcimiz olmasına rağmen, karşılaşmadan 1074 Çankırıspor 1-2 galip ayrılmayı başardı....

Özel İdare KHS bu sonuçla sezonun ilk yenilgisini de almış oldu. Teknik Direktör Mesut Okumuş direktörlüğünde bu maç öncesinde 4 galibiyet ve 3 beraberlik alarak 15 puanla zirve mücadelesi veren temsilcimiz zirve yarışında sahasında ağır bir darbe aldı. Teknik Direktör Mesut Okumuş da teknik direktörlük kariyerindeki ilk mağlubiyeti Çankırı ekibine karşı aldı.

Gazi Stadı’nda oynanan Bölgesel Amatör Lig 5’inci Grup 8’inci hafta karşılaşmasının ilk yarısında gol sesi çıkmadı. İkinci yarının henüz başında Özel İdare Boğtan Kızıltan’ın kırmızı kart görmesiyle on kişi kaldı. 55’te Türkay Şengönül Çankırı’yı öne geçiren golü attı. Özel İdare KHS, 80’de Sefa Furkan Karkacıoğlu ile skoru dengeye getirirken, 82’de Çankırı da Agit Çakır’ın kırmızı kart görmesiyle on kişi kaldı. Dakikalar 84’ü gösterirken Seydi Ahmet Altıntaş’ın golüne engel olamayan Özel İdare, karşılaşmadan 1-2 mağlubiyetle ayrıldı. 1074 Çankırıspor, bu sezon ligde hükmen (3-0) kazanılan Karabükspor maçları dışında puan alma başarısı gösteremezken deplasmanda Özel İdare KHS’yi mağlup etmeyi başardı.

Özel İdare KHS gelecek hafta ise ligde Zonguldak temsilcisi Kozlu Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. 27 Kasım Pazar günü oynanacak müsabaka saat 14.00’da başlayacak. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum