Vidinlioğlu'ndan vatandaşlara davet;

Vidinlioğlu'ndan vatandaşlara davet

Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin Kastamonu'da gerçekleştireceği açık hava toplantısına vatandaşları davet etti....

24 Nisan Pazartesi günü Kastamonu Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek olan açık hava toplantısı saat 13.00'te başlayacak. Bahçeli burada vatandaşlara hitap edecek.

 

"HAZIR MISIN KASTAMONU'M"

Kastamonu Belediye Başkanı Vidinlioğlu, açık hava toplantısının yerinin ve saatinin belli olmasının ardından sosyal medya hesabı üzerinden Kastamonuluları toplantıya davet etti. Vidinlioğlu davet metninde şu ifadeleri kullandı: "24 Nisan Pazartesi Günü tüm Türkiye’ye şehitler ve evliyalar diyarı Kastamonu’muzun güçlü sesini duyurmaya; devletinin ve milletinin istikbali için meydanları doldurmaya, tek bir ağızdan tek bir yürekle ‘Önce Türkiye’ demeye hazır mısın Kastamonu’m? Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız, Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin Kastamonu’muzda, Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştireceği açık hava toplantısına yüreği Türkiye sevdası ile çarpan herkesi, tüm hemşehrilerimi davet ediyorum."

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum