Arama
Arama Sonuçları
Özgür Özel: ‘Kastamonu’yu aldık, Samsun’u kabul edemiyorum’
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Samsun’da katıldığı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarında, "Kastamonu’yu alıyorken, Samsun’un bizim tarafımızdan kazanılmamış olmasını asla kabul edemiyorum” dedi.
Batı Karadeniz'de tek! O cihaz ve tedavi sadece Kastamonu'da!
Batı Karadeniz'de sağlık sektöründe bir dönüm noktası yaşanıyor! Özel Kastamonu Nefes Hastanesi, ilimizin sağlık altyapısına yepyeni bir soluk getiriyor. Özel Kastamonu Nefes Hastanesi, prostat hastalarının derdine derman olacak son teknoloji Rezum Cihazı'nı bünyesine katarak bölgede bir ilki gerçekleştirdi
Oy kullanmama cezası ne kadar? Ceza nereye ödenir?
31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek Yerel Seçimler için geri sayım başladı. Bu önemli günde vatandaşlar, büyükşehirlerin, ilçelerin, kasabaların ve köylerin yöneticilerini belirleyecek.
Budamış'a talip var!
29 yıllık Belediye personeli Gürol Demirci, Budamış Mahallesi'ne talip oldu. Budamış Mahallesi'nden Muhtar adayı olan Gürol Demirci mahallelinin sorunları için çalışacağını ve kendilerine bir telefon kadar yakın olacağını söyledi. Muhtar Adayı Demirci, Budamış'ta önemli bir eksiklik olarak dile getirdiği Aile Sağlığı Merkezi için de girişimlerde bulunacağını kaydetti.
Vidinlioğlu; kararı, sonraki başkana bıraktı
Kastamonu Belediye Meclisi’nin Şubat ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu başkanlığında gerçekleştirildi.
Kastamonu Belediyesi için “ŞOK” öneri!
Kastamonu belediye başkanlığı için tüm belediye başkan adaylarının dahil olacağı tarihi bir öneri sunuldu
Milletvekili Ekmekci'ye gitti; Uluay'dan geldi
CHP İl Başkanı İlke Karabacak’ın; AK Parti Milletvekili Fatma Serap Ekmekci’yi eleştirmesinin ardından cevabı; AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay verdi…
Milletvekili Ekmekci'ye eleştiri: 'Kastamonu sokaklarında dolaşsaydın...'
CHP İl Başkanı İlke Karabacak, AK Parti Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekci'nin TBMM'de yaptığı konuşmayı eleştirdi. Milletvekili Ekmekci'yi Kastamonu sokaklarında gezmemek ve gerçekleri görmemekle eleştiren Karabacak, kadın, çocuk ve emeklilerin haklarını hatırlattı. Karabacak ayrıca, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki randevu sıkıntısına da değindi.
Milletvekili Ekmekci, TBMM'de konuştu: 'Ellerinizi çekin'
AK Parti Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekci, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın 2024 yılı bütçesinin görüşüldüğü toplantıda AK Partı grubu adına söz verdi. Toplantıda konuşmasının ardından bir önceki konuşmaya cevap veren AK Partili Ekmekci ve CHP Grubu arasında da tansiyon yükseldi.
Kastamonu isyanda! “Çalışmak zorundayız”
Kastamonu’da yaşayan vatandaşlar, zam gelmeden zammın derdine düştü. Asgari ücretin ve emekli maaşına kendisine yetecek kadar zam bekleyen vatandaşlar, fahiş fiyatlara isyan ediyor.
Kastamonu isyanda! “Çalışmak zorundayız”
Kastamonu’da yaşayan vatandaşlar, zam gelmeden zammın derdine düştü. Asgari ücretin ve emekli maaşına kendisine yetecek kadar zam bekleyen vatandaşlar, fahiş fiyatlara isyan ediyor.
Erbilgin; ‘Sayıştay raporu Vidinlioğlu'na 'kenara çekil' diyor’
CHP Parti Meclis Üyesi Hikmet Erbilgin, partisinin Kastamonu İl Başkanlığı'nda, Kastamonu Belediyesi'nin 2022 Sayıştay Raporu üzerinden, Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu'nu eleştirdi.
1500 boz ayı; 380 bin Kastamonuluya karşı!
Ayıların; Kastamonu genelinde yerleşim yerlerine inerek vatandaşlara verdiği zarar büyük bir maddi kayba da sebep oldu....
Okullar depremlere hazır mı?
Özellikle anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerde karşılaşılacak bir acil durum ya da afet anında öğrencilerin nasıl davranacaklarını bilmeleri ve onları yönlendirecek olan kişilerin yeterlilikleri oldukça önemli.
Cumhuriyet'in Kastamonu'daki yaşayan çınarı: 'Fatma Ana...'
100’üncü yılını gururla kutladığımız Türkiye Cumhuriyetimiz kurulduğunda 7 yaşında olan ve Atatürk'ü hiç görmese de annesinden dinleyen, sevgisini, saygısını tüm iliklerinde yaşayan 107 yaşındaki Kastamonulu Fatma Kaynak, Açıksöz Gazetesi'ne konuştu. Kastamonu'nun bağrında yetişen ve Cumhuriyet'in koca çınarı olan Fatma Ana, Cumhuriyet'in kurulduğu o yılları gözleri yaşla dolarak anlattı.
100 gemimiz İstanbul Boğazı'na iniyor
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Cumhuriyet'in 100'üncü yılının 'Türkiye Yüzyılı'na yaraşacak şekilde coşkuyla kutlanması amacıyla yurt genelinde ve yurt dışında çeşitli etkinlikler düzenledi ve düzenlemeye devam edecek.
KEAH’ın önünden Dünya’ya çağrı!
Sağlık-Sen tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen Filistin’e destek açıklaması; Sağlık-Sen Kastamonu Şubesi tarafından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde gerçekleştirildi.
Memur ve emekli zammında tablo netleşti
Memur maaşları Ocak zammı ile artacak. Enflasyon farkı ve toplu sözleşme dair memur zammı beklentiler doğrultusunda şimdiden yüzde 52’yi aştı. SSK ve Bağ-Kur emekli maaşı zammı ise memur emeklileri ile aynı oranda artacak.
Türkiye’nin kalbi Filistin için atacak
Yeniden Refah Partisi Kastamonu Teşkilatı, Konya’daki büyük mitinge tam kadro katılıyor
Dünya Yaşlılar Günü'nde onları unutmadı...
Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Tosya Huzurevinde bulunan yaşlıları ziyaret etti. Başkan Kavaklıgil açıklamasında; " Ne mutlu ki bizler, millet olarak, büyüklerimizi asla bir yük olarak görmeyen, onlara hak ettikleri ilgi, saygı ve hürmeti gösteren bir kültür ve geleneğe sahibiz. İyi ki varsınız..." dedi.
İl Sağlık Müdürü Kutlu'dan 'Alzheimer' uyarısı
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Yüksel Kutlu 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü dolayısıyla yayımladığı açıklamada önemli uyarılarda bulundu. İl Müdürü Kutlu açıklamasında; "Sağlanan imkanlardan faydalanmak, risk faktörleri ile zamanında ve etkili mücadele ederek Alzheimer hastalığından korunmak ellerimizde" dedi.