Arama
Arama Sonuçları
Toplam 73 yıl hapis!.. Kastamonu JASAT tek tek yakaladı
Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı JASAT (Jandarma Dedektifleri) ekipleri tarafından toplam 73 yıl hapis cezasıyla aranan 5 şahıs yakalanarak cezaevine teslim edildi.
Yakalama kararı vardı, polis kapıya dayanınca intihar etti
Bolu’da hakkında hapis cezası ve yakalama kararı bulunan şahıs, polisi karşısında görünce tabancayla başına ateş ederek hayatına son verdi.
‘Beni KSK’dan ve Cengiz Aygün’den ayıracak para icat edilmedi’
GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, kendisine gelen tekliflere net yanıt verdi
Şanlıurfa'da silahlı saldırı: 1 ölü
Siverek'te silahlı saldırı
"'Türkiye Yüzyılı' ideali için canla başla çalışıyoruz"
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) 107. Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısı 22-24 Eylül'de Karaman'da gerçekleşti. 3 gün süren çok verimli bir toplantı yaptıklarını dile getiren MÜSİAD Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Sevgilioğlu, ortak yapılabilecek etkinlikler için istişare yaptıklarını kaydetti. Genel Başkan Asmalı ise; "'Türkiye Yüzyılı' idealini gerçekleştirmek adına, milletimiz ve ülkemiz için canla başla çalışıyoruz. Bu etkinlik, daha güçlü bir Türkiye için çaba göstermek adına önemli bir adımdı. Bir ve beraber daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum' dedi.
Dublörlü örgüte baskın
Mersin'de "dublör" kullanarak dolandırıcılık yaptıkları iddia edilen 23 suç örgütü üyesinin yakalanması için operasyon gerçekleştirdi.
Arslan: ‘Kadınlar, sendikal mücadeleye daha fazla ilgi göstermeli’
Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, Ilgaz’da düzenlenen toplantıda değerlendirmelerde bulundu
Doğanın ihtişamı Kastamonu' da
Doğanın ihtişamı: Kastamonu'nun muhteşem kanyonları
“Yakalayabilirseniz yakalayın” dedi ve tutuklandı
Polis Tayland’ın Bangkok yakınlarındaki Pathum Thani eyaletinde 17 yaşındaki bir kıza fiziksel ve cinsel saldırıda bulunan bir tecavüzcüyü tutukladı. Bir mağazanın güvenlik kamerasına cep telefonundaki tecavüz videosunu göstererek polise “Yakalayabilirseniz beni yakalayın” diyerek meydan okudu. Meydan okumasından saatler sonra yakayı fena halde ele verdi.
Muhammed Yakut, İspanya'da yakalandı
Sosyal medyadaki paylaşımları nedeniyle kırmızı bültenle aranan Muhammed Yakut, İspanya'nın kuzeyinde polis tarafından yakalandı.
CHP'li vekiller Togg fabrikasını gezdi, övgüler yağdırdı
Türkiye yollarında boy göstermeye başlayan Togg T10X, hem sürüş performansı hem de teknolojik özellikleriyle muhalefet vekillerinden de tam not aldı.
Eşini ve kayınvalidesini katledip, intihar etti
Karabük’te bir şahıs, boşanma aşamasındaki eşi ve kayınvalidesine av tüfeğiyle kurşun yağdırdı.
Zirve en çok KSK’ya yakıştı
Kastamonuspor’umuz Gazi’de ağırladığı 24Erzincanspor’u 2-0’lık skorla geçerek grup liderliğine yerleşti
Yatay geçiş hangi sene, nasıl yapılır?
Bir öğrencinin kayıtlı olduğu üniversite programından başka bir üniversitedeki benzer programa geçme işlemi yatay geçiş olarak bilinir. Özellikle farklı sebeplerden dolayı birçok öğrenci okumuş olduğu üniversiteden farklı şehirlerde veya aynı şehirlerdeki değişik üniversitelere geçiş yapma hakkını kullanmaktadır.
Esnemek bulaşıcı mıdır? Esnemek neden bulaşıcıdır?
Bilim insanları esnemek ve esnemenin neden bulaşıcı olduğu hakkındaki ilginç gerçekleri araştırdı. Günlük hayatta esneyen birini gördüğümüzde çoğu zaman istemsiz olarak biz de esneriz. Hatta bu haberi okurken bile esneyebilirsiniz çünkü esnemek bulaşıcı bir şey. Peki, esnemek neden bulaşıcıdır? İşte sorunun cevabı
Hızlı Resim Upload İle Anında Paylaşımın Keyfi
Günümüzde, anılarımızı ve deneyimlerimizi paylaşmanın en etkili yollarından biri dijital dünyada yer alıyor.
Psikopat kedi aracın camını kırıp firar etti!
Muğla'nın Bodrum ilçesinde ilginç bir olay yaşandı. Kısırlaştırılmak için barınağa getirilen kedi, hafif ticari aracın camını başıyla kırıp kaçtı. Kediyi kısırlaştırmaya getiren araç sahibi Mehmet Ülker, kırılan camın 30 bin lira olduğunu söyledi. Kedinin camı kırdığı anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.
6 yılda 7491 engelli öğrenci yetenek taramasından geçti
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, 2017 yılından bu yana 7 bin 491 engelli öğrencinin yetenek taramasından geçirildiğini açıkladı.
‘Önemli olan Atatürk’ün Kastamonu’dan ülkemize ve dünyaya verdiği mesajlardır’
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Kastamonu Şubesi, Atatürk’ün Kastamonu’ya Gelişi ve Şapka ve Kıyafet Devrimi’nin 98. yıl dönümünü kutladı.
Kastamonu’da engelli hayvanlar için bakımevi kurdu
Kurduğu bakımevinde 60’dan fazla engelli ya da sakat hayvana bakan hayvansever, sokaktaki canlılar istenmediği için yaptıkları kısırlaştırmayla popülasyonu düşürmeye çalıştıklarını söyledi.