Arama
Arama Sonuçları
Tiryakilere kötü haber!..
Seçimlerin ardından piyasalarda zamlar konuşulmaya başladı.
Geleceğin astronotları olmak hayali ile geziyorlar
Trabzon’da 2 bin 200 metrekare alanda kurulan Doğu Karadeniz Bölgesi’nin tek, Türkiye’nin 2. uzay temalı bilim merkezi olan Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi ve Planetaryum yoğun ilgi görüyor.
KEAH'ta 'başarılı' bir operasyon daha!
Kastamonu Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi Ana Bilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Burak Tamtekin ve ekibi başarılı bir ameliyatla bir hastayı daha sağlığına kavuşturdu.
'Atıl projeler' cenneti Kastamonu!..
Geçtiğimiz son 10 yılda Ilgaz Tüneli, havalimanı ve yakın zamanda hizmete giren Olimpiyat Hazırlık ve Kamp Eğitim Merkezi (eski MİEM) gibi çok önemli projelerin hayata geçirildiği Kastamonu'da yıllardır akıbeti belli olmayan bina ve arazilerin ne olacağı halen merak konusu...
Kastamonu’da TOKİ fırsatı: Yüzde 15 peşinat!
TOKİ, Türkiye genelinde 43 ilde konut ve iş yeri satışına başladı. Ev ve iş sahibi olmak için fırsatları kaçırmayın.
‘Gölge etme, başka ihsan istemeyiz’
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay; CHP Milletvekili Hasan Baltacı’nın geçtiğimiz gün TBMM’de dile getirdiği Karaş Köyü Köprüsü sözlerine cevap verdi…
Kastamonu'da köy odasından; milyar liralık yolculuk
1952 yılında Kastamonu'da doğan ve öğretmen olan babasıyla Kastamonu'da bir köylünün odasında kiracı olarak kalan Can Gür, bugün; alanında Dünya'nın en önemli şirketlerinden biri olan Canovate Grup Şirketleri'nin yönetim kurulu başkanı...
AK Parti Milletvekili Uluay, yeniden doğdu
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu siyasetine yeni pencereler açmaya devam ediyor. Kamuoyunun pek de alışık olmadığı açıklamalarla 'Milletvekili' kavramını sil baştan yazan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, son olarak da Milletvekili Adayı gösterilmesinin ardından Nisan ayı itibariyle gerçekleştirdiği çalışmaları 120 maddede özetleyerek kamuoyuna açıkladı.
TOKİ, Kastamonu’da konut ve işyeri satacak
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, aralarında Kastamonu'nun da olduğu 32 ilde 169 konut ile 28 ilde 192 iş yerini 13-14 Aralık'ta açık artırma yöntemiyle satışa sunacak.
Kastamonu semalarında uzay treni!
Starlink Uyduları Kastamonu semalarında! Gökyüzünde uzay treni gibi bir görüntü...
TOKİ konut ve iş yerlerini açık artırmayla satacak: Aralarında Kastamonu da var
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı'ndan son dakika açıklaması geldi. Kastamonu'nun da aralarında bulunduğu 43 ilde 212 konut ile yine Kastamonu'nun aralarında bulunduğu 17 ilde 143 iş yerini 11-12 Ekim tarihlerinde açık artırma yöntemiyle satacak.
TOKİ'den 43 ilde açık arttırmayla konut ve iş yeri satışı!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, 43 ilde 212 konut ile 17 ilde 143 iş yerini 11-12 Ekim tarihlerinde açık artırma yöntemiyle satacak.
Elon Musk Türkçe bilen 120 bin TL maaşla personel arıyor
SpaceX, Türkiye'de Starlink internet hizmetini başlatmaya hazırlanıyor. ABD merkezli firma, Türkçe bilen Starlink temsilcisi arıyor. İşte firmanın dikkat çeken iş ilanı...
Dünyanın astronotu geliyor!
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Uzay Kaşifleri Derneği'nin etkinliğine 70'ten fazla dünyaca ünlü astronotun katılacağını açıkladı.
Kastamonu'da Starlink uyduları görüntülendi
Starlink uyduları Kastamonu semalarında görüntülendi
“Alzheimer her beş yılda iki kat artıyor”
Alzheimer hastalığının unutkanlığın yanı sıra pek çok zihinsel fonksiyonu da etkilendiğini belirten Nöroloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özgür Bilgin Topçuoğlu, hastalığın her beş yılda iki kat arttığına dikkat çekti.
Teknoloji ve Oyun Dünyasının Nabzını Tutun: Teknobird.com
Teknoloji ve oyun tutkunları için bilgi kaynağı arıyorsanız, teknobird.com sizin için ideal bir adres.
İlk yerli uydu TÜRKSAT 6A için tarih belli oldu
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye'nin ilk yerli ve milli haberleşme uydusu TÜRKSAT 6A ziyaretinde, “TÜRKSAT 6A uydusunun mevcut takvime göre de Haziran 2024’te uzaya fırlatılmasını planlıyoruz” dedi.
En ucuzu olması bekleniyor! İşte o otomobil
Türkiye’de de araç satışı yapan Çinli firmalardan Leapmotor, Almanya’nın Münih kentinde düzenlenen IAA otomobil fuarında SUV modeli C10’u tanıttı. Otomobilin Türkiye’nin en ucuz elektrikli SUV otomobili olması bekleniyor. Peki bu otomobilin özellikleri neler? İşte ayrıntılar
TÜİK açıkladı! İşte Türkiye’nin en çok para kazandıran mesleği
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Türkiye'nin en yüksek gelir sağlayan meslek grupları arasında yer alan Uçak Mühendisliği alanları, büyük bir talep görüyor.
Türkiye’de bir ilk görüldü! Bu hastalık içmeden sarhoş ediyor
Tıp literatüründe 'Auto-Brewery Sendromu' olarak bilinen karbonhidrat ve şekerli gıdanın vücutta alkole dönüşmesine neden olan vaka Türkiye’de ilk defa Giresun’da görüldü. Tükettiği karbonhidrat ve şekerli gıdalardan sonra "İçmeden sarhoş olmak" deyimini hayatında yaşayan ve sarhoş gibi gezen ancak kendisi bunun farkında olmayan hasta, tedavisinin ardından yeni bir hayata başlıyor.
Teknofest’e Kastamonu imzası…
Ankara’da düzenlenen ve yoğun katılımla gerçekleştirilen Teknofest’e katılan Kastamonu Jimnastik Takımı yaptığı gösterisiyle takdir topladı.
Yaz Spor Okullarından 4 milyon öğrenci yararlandı
Bakan Bak, “Yaz spor okullarında 4 milyona yakın sporcu çeşitli branşlarda eğitim aldı" dedi.
Meteor neden düşer? Göktaşı nedir, düştü mü?
Göktaşı nedir, neden düşer? merak edilen soruların yanıtları