Kastamonu’da TOKİ fırsatı: Yüzde 15 peşinat!;

Kastamonu’da TOKİ fırsatı: Yüzde 15 peşinat!

TOKİ, Türkiye genelinde 43 ilde konut ve iş yeri satışına başladı. Ev ve iş sahibi olmak için fırsatları kaçırmayın....

Türkiye Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 26 ilde konut ve 29 ilde iş yerleri olmak üzere toplamda 123 konut ve 296 iş yerini, 7-8 Şubat 2024 tarihlerinde düzenlenecek açık artırmada satışa sunmaya hazırlanıyor.

TOKİ'nin düzenleyeceği açık artırmada, 43 ilde yer alan konut ve iş yerlerinin detayları netlik kazandı. Toplamda 123 konut 26 ilde, 296 iş yeri ise 29 ilde satışa çıkarıldı. Konut ve iş yeri almak isteyen vatandaşlar, konutlar için yüzde 25 peşinat ve 72 ay vade, iş yerleri için ise yüzde 15 peşinat ve 60 ay vade seçeneklerinden faydalanabilecekler.

Açık artırma, iş yerleri için 7 Şubat 2024 Çarşamba günü, konutlar için ise 8 Şubat 2024 Perşembe günü saat 10.30'da gerçekleşecek. Açık artırmalar, Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda yapılacak. Ayrıca, internet üzerinden (www.emlakmuzayede.com.tr) teklif verme imkanı da bulunacak. İnternet üzerinden katılım için kayıtlar, 6 Şubat 2024 Salı günü saat 10.30'a kadar alınacak.

TOKİ, 26 ildeki konutlar için alıcılara Adana, Afyonkarahisar, Ankara (Kızılcahamam yüzde 25 Peşin-120 ay vade), Aydın, Balıkesir, Batman, Çorum, Elazığ, Erzurum, Gümüşhane, Hakkari, İstanbul, İzmir, Karaman, Karsa, Kayseri, Kırıkkale, Konya, Rize, Samsun, Siirt, Sivas, Trabzon, Tunceli, Van ve Yozgat illerinde satışa sunulan konutlara yüzde 25 peşinat ve 72 ay vadeyle sahip olma imkanı sunuyor.

KASTAMONU’DA YÜZDE 15 PEŞİNAT VE 60 AY VADEYLE İŞ YERİ

Ayrıca, 29 ildeki iş yerleri için de Afyonkarahisar, Ankara, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bilecik, Burdur, Bursa, Denizli, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, İzmir, Kars, Kastamonu, Kırşehir, Konya, Kütahya, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon ve Yozgat illerinde satışa sunulan iş yerlerini ise yüzde 15 peşinat ve 60 ay vadeyle alabilme fırsatı tanıyor.

TOKİ, açık artırma ile ilgili bankacılık hizmetlerini Türkiye Halk Bankası AŞ ve T.C. Ziraat Bankası AŞ üzerinden sağlayacak. Başvurular ve teminat işlemleri, bu bankaların tüm şubeleri aracılığıyla gerçekleştirilecek. Detaylı bilgilere "www.toki.gov.tr" ve "www.emlakmuzayede.com.tr" internet adreslerinden ulaşmanın yanı sıra, "0212 608 15 00" numaralı telefondan da bilgi alınabilecek. (İHA)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum