Arama
Arama Sonuçları
Kastamonulu muhtar görevinde 47 yılı geride bıraktı
Kastamonu'da ilk kez 24 yaşında muhtar olan 71 yaşındaki Mehmet Başaran, 10. kez girdiği muhtarlık yarışında rakiplerini geride bırakarak yeniden muhtarlığa seçildi
Hanönü'nün yeni Başkanı start verdi!
31 Mart Yerel Seçimlerinde Hanönü Belediye Başkanı olarak seçilen Metin Yamalı mazbatasını alarak görevine başladı. Devir teslim töreninin ardından göreve başlayan Belediye Başkanı Metin Yamalı, “Koltuğa ve makama oturmak için gelmedik. İlçemizin daha iyi bir noktaya gelmesi için ekip olarak çalışacağız ”dedi.
Tahsin Babaş'tan ilk açıklama!
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, seçimden sonra ilk kez açıklama yaptı. Babaş açıklamasında; "2019 yılında yüzde 30,89 olan oyunumuzu yüzde 36,15'e 19.091 olan oyumuzu ise 23 bin 390'a yükseltmiş bulunmaktayız.  Her bir projemi Kastamonu'nun gelişmesi ve güzelleşmesi adına Hasan Baltacı Bey'e hediye ediyorum. Hasan Baltacı kardeşimi tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum"  ifadelerine yer verdi.
Türkiye'nin en genç belediye başkanı Kastamonulu
AK Parti’den Türkiye’nin en genç belediye başkan adayı olan 36 yaşındaki Kastamonulu hemşehrimiz Özkan Çetinkaya, önceki MHP’li başkan, yine bir Kastamonulu olan Rafet Vergili’ye karşı kesin olmayan sonuçlara göre Karabük Belediye Başkanı oldu.
Güzel’den ‘20 mahalle’ vurgusu: ‘Hemşehrilerimizin, yanındayız’
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel Kastamonu’nun 20 mahallesinde çalışmalarına devam ettiklerini açıkladı. Güzel açıklamasında; “20 Mahallemizde Kastamonu’muz için hayata geçireceğimiz projelerimizi anlatmaya devam ediyoruz. Her evde her sokakta her mahallede AK Kadrolarımız ile hemşehrilerimizin yanındayız” dedi.
Kastamonu ilk STK'sı, Genel Kurulu'nu yaptı!
Kastamonu'da 1963 yılında kurularak Kastamonu'nun ilk STK'sı olarak kayıtlara geçen Tosya Din Görevlileri Yardımlaşma Derneği, Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi. Dernek Başkanlığına yeniden mevcut başkan Ali Osman Tekin seçildi.
MHP’nin Seydiler adayından ilk açıklama!
MHP 31 Mart Yerel seçimleri için Kastamonu’da 11 ilçenin belediye başkan adaylarını netleştirdi. MHP Seydiler Belediye Başkan Adayı ise mevcut Belediye Başkanı Mehmet Erdoğan oldu. Adaylığı netleşen Belediye Başkanı Mehmet Erdoğan açıklamasında; “5 yılda değerli halkımıza hizmet etmek, Şerife Bacı’mızın memleketini hak ettiği noktaya taşımak için tüm gayretimizle çalıştık. Adaylığımız netlik kazandı. Allah ilçemiz ve şahsım adına hayırlısı ne ise onu nasip etsin” dedi.
Vidinlioğlu’ndan ilk açıklama
MHP’nin Kastamonu’da Yüksel Aydın’ı Belediye Başkanı adayı olarak göstermesinin ardından; Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu da bir paylaşımda bulundu.
Babaş; "Gerçek belediyecilik 'Tahsin Babaş'tır' "
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş  AK Parti İl Başkanlığı'nda  basın açıklaması gerçekleştirdi. Babaş dikkat çeken açıklamasında; "AK Parti'mizin gerçek özlü bir sloganı var Kastamonu bilir. 'Gerçek belediyecilik Ak Parti'dir' ve gerçek Belediyecilik AK Parti'nin temsilcisi olan tecrübeli kardeşiniz Tahsin Babaş'tır. Tabii ki belediyecilik bizim işimiz, benim mesleğim"  ifadelerine yer verdi.
Merhum başkanın eşi, makama talip!..
Seda Oyar (48), Abana Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.
Kastamonu’da, ilçe başkanı istifa etti
Kastamonu’da ilçe başkanı istifa etti. Sosyal medyadan istifa açıklaması yaptı.
CHP'de alkışlar ve gözyaşları durmadı!
Parti Meclis Üyesi olarak seçilen CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin Kastamonu İl Başkanlığında açıklamalarda bulundu. İl Başkanı Erbilgin ve Milletvekili Baltacı'yı kapıda alkışlarla karşılayan partililer büyük bir heyecan yaşadı. Açıklama yaparken duygulanan İl Başkanı Erbilgin ve Milletvekili Baltacı göz yaşlarını tutamadı.
"Çamur siyasetine varan açıklamalarınız kabul edilemez"
AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, Memleket Partisi Merkez İlçe Başkanı Ayten Urganioğlu'nun AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci'yi haksız şekilde eleştirdiğini dile getirdi. Güzel açıklamasında; "Haksız ithamlarda bulunarak Milletvekillerimize yaptığınız amaçsız ancak çamur siyasetine varan açıklamalarınız kabul edilemez. Masa başında oturarak bugün nasıl bir çamur atarım diye düşünmekten öte..."
AK Parti’de Olağanüstü Kongre heyecanı
AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongre öncesi il başkanları 81 ilde eş zamanlı basın açıklaması düzenledi. AK Parti Kastamonu İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın açıklamasını yapan İl Başkanı Doğan Ünlü; “22 yıldır değişen ve yenilenen dinamik kadrolarla Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını Türkiye Yüzyılı olarak taçlandırmakta kararlıyız. 'Hep Yeni Hep İleri' diyerek kuşkusuz eser ve hizmet politikamızı da bir üst lige çıkarmayı hedefliyoruz. Bu hedef doğrultusunda önümüzdeki yerel seçimlere güçlü bir kadroyla hazırlanacağız" dedi.
Turhan Topçuoğlu kimdir?
Kastamonu’nun unutulmaz ismi Turhan Topçuoğlu kimdir? kaç yaşında?
‘Kastamonu’yu eski görkemli günlerine kavuşturacağız’
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Aday Adayı Yaşar Özdemir, ileriye dönük hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.
Karabük Belediye Başkanlığı için bir Kastamonu daha!..
Araçlı hemheşrimiz Rafet Vergili’nin başkanlığını yürüttüğü Karabük Belediye Başkan adaylığı çok konuşulan Özkan Çetinkaya için beklentiler aday olması yönünde…
Azdavay'da 4-6 Yaş Kuran Kursu yeni döneme başladı
Azdavay Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Kuran Kursu, yeni eğitim yılının başlamasıyla faaliyetlerine start verdi.
Vali Dallı KASMİB Başkanı seçildi
Kastamonu Mahalli İdareler Birliği (KASMİB) Birlik Başkanı seçimi dün İl Genel Meclisi Başkanlığı Salonu’nda yapıldı. Vali Dallı kapalı zarf usulü yapılan seçimle KASMİB Başkanı seçildi.
Kastamonulu efsanenin acı-tatlı hikayesi…
Dile kolay... Bordo-mavili takımın 1. Lig'deki (o zamanın süper ligi) ilk şampiyonluğunda (1974-75) Trabzon kökenli olmayan tek isim. Trabzonspor'un 1. Lig'deki ilk golünü o attı. Yetmedi gol attığı maçta kaleye geçti. 4 sezon oynadığı ligde 3 şampiyonluk kazandı. Trabzonspor'da 143 maç oynadı. Sarı ve kırmızı kart görmedi. Şimdilerde memleketi Kastamonu'da yaşayan Ali Yavuz'un hayatından acı-tatlı kesitler
Afetlerin Valisi Avni Çakır'a veda...
17 Haziran 2020 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kastamonu Valiliği görevine atanan Vali Avni Çakır, 3 yılı aşkın bir süredir devam ettiği görevine veda ediyor. Yeni yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Muş Valiliği'ne atanan Vali Çakır, görev yaptığı kısa sürede içerisinde Kastamonu halkının sevgisini ve teveccühünü kazanması dolayısıyla güzel hatıralarla anılacak.
"Yeni Valimizden ilk mesaj:Kastamonu’muz için var gücümüzle çalışacağız"
Kastamonu'ya atanan yeni Vali Meftun Dallı ilk mesajını paylaştı: Kastamonu’muz için var gücümüzle çalışacağız."
Seydiler’de coşkulu icazet töreni…
Seyid Zülfikar Vakfı M.Naim Karaman Hafızlık Proje İmam Hatip Ortaokulu ve Seyid Zülfikar Kur’an Kursu hafızları için ve Hacı Sadık Özkan Kız Kur’an Kursu hafizeleri için hafta sonunda Seydiler Kapalı Spor Salonu’nda icazet merasimi düzenlendi.
"Mahallelerimizin ortak gelecek hayalimize sahip çıktı"
Chp Merkez İlçe Başkanı İlke Karabacak, açıklamalarda bulundu.
Bakan Özhaseki’den TOKİ paylaşımı… Kastamonu’ya da dikkat çekti
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, resmi sosyal medya hesabından TOKİ eliyle yapılan konutlar ile ilgili bir video yayınladı.