Merhum başkanın eşi, makama talip!..;

Merhum başkanın eşi, makama talip!..

Seda Oyar (48), Abana Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı....

2017 yılında görevi başında vefat eden Abana Belediye Başkanı Rıdvan Oyar’ın eşi Seda Oyar, Abana Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı. Oyar, çalışmalarını ilçede yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Seda Oyar, 2015 yılında yaptığı açıklamada; “Bu kadar güzellikten bahsedip de Abana’dan memnun kalmamak imkânsız. Ben burada yaşadım, çocuklarımı burada büyüttüğüm ve en önemlisi bu ilçeye hizmet etmeye layık görüldüğümüz için çok mutluyum” demişti.

“YENİDEN GÖNÜLLER YAPMAK İÇİN…”

AK Parti’ye başvuru evraklarını teslim etmesinin ardından açıklamada bulunan Oyar; “Sevdalısı olduğumuz güzel ilçemizin hizmetlerine kaldığımız yerden devam etmek, yeniden gönüller yapmak, ilçemizi layık olduğu modern konuma getirmek yeni ufuklar yepyeni hedeflerle aşkla, umutla, güvenle ve heyecanla yeni bir başlangıç yaparak, Rabbim nasip ederse sizlerin güveni, büyüklerimizin teveccühleri neticesi ile Abana Belediye Başkanlığı aday adaylığına başvurmuş bulunmaktayım. Halkımızın desteğiyle Mevlam bu yürüyüşümüzü hayırlı ve mübarek eylesin” dedi.

Haydarpaşa Sağlık Meslek Lisesi Anestezi Bölümünde okuyan Oyar, 1993 yılında Rıdvan Oyar ile tanışıp evlendi. Talha ve Ensar adında 2 çocuk annesi. Siyasete 2009 yılında eşiyle birlikte girdi. O tarihten itibaren de Abana’da bulunuyor.

Kaynak: İstamonu

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum