Arama
Arama Sonuçları
İstanbul'da deprem!
Marmara Denizi'nde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem; İstanbul, Yalova, Kocaeli ve Bursa'dan da hissedildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, deprem sonrası yaptığı açıklamada " AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmalarına başlamıştır. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz." ifadelerini kullandı.
Tarih yağmacıları suçüstü yakalandı
Kastamonu İl Jandarma Komutanlığınca tarihi eser kaçakçılığının önlenmesine yönelik çalışmalar sonucunda, kaçak kazı yapan iki kişi yakalandı.
Kastamonu MEM'de Kanser farkındalığı
Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğün Konferans Salonu'nda 'Kanser Hastalığı Farkındalık Eğitimi' verildi.
Güvenliğinizi Öncelikli Kılan İleri Teknoloji PERKOTEK X-Ray Bagaj ve Bavul Arama Cihazları
Günümüzde havalimanları, oteller ve alışveriş merkezleri gibi yoğun insan trafiği olan yerlerde güvenlik, en üst düzeyde önem taşımaktadır.
İl Sağlık Müdürü Kutlu'dan 'Alzheimer' uyarısı
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Yüksel Kutlu 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü dolayısıyla yayımladığı açıklamada önemli uyarılarda bulundu. İl Müdürü Kutlu açıklamasında; "Sağlanan imkanlardan faydalanmak, risk faktörleri ile zamanında ve etkili mücadele ederek Alzheimer hastalığından korunmak ellerimizde" dedi.
KÜ'de Akademik Makale Yazma Eğitimi verildi
Kastamonu Üniversitesi'nde akademik personellere yönelik “Akademik Bildiri ve Makale Yazma Eğitimi” verildi.
Yok artık! 112’yi bu sebeplerden arıyorlar
ANTALYA 112 Acil Çağrı Merkezi'ne 8 ayda gelen 2 milyon 500 bin çağrının yüzde 64'ü gereksiz çağrılardan oluştu. Damat adayının GBT'sini yaptırmak isteyen de konuşmaya başlayan çocuğuna pratik yaptırmak isteyen de acil çağrı hattını meşgul etti.
Kastamonu çocukları için ‘obezite’ alarmı!..
Dr. Şerifoğlu: “İleride daha dramatik bir durum bizi bekliyor”
İstanbul Kastamonuspor, Fenerbahçe yolunda!..
İstanbul Kastamonu Spor Kulübü, İstanbul 1’inci Amatör Ligi’nde yakaladığı başarı ile hem ilimizin ismini gururla taşıyor, hem de büyük kulüplere oyuncu yetiştirerek çok önemli bir misyonu yerine getiriyor. İşbirliği çalışmaları kapsamında önceki gün Fenerbahçe Futbol Akademi yöneticileri de, İstanbul Kastamonuspor Başkanı Dr. İlker Dilek’in misafiri oldu. Ziyarette yapılacak olan proje ile ilgili istişarelerde bulunuldu.
Devlet, Karadeniz'de kaybolan çocuğu bulmak için seferber oldu
1 hafta önce serinlemek için girdiği denizde kaybolan 16 yaşındaki çocuğu bulmak için devlet tüm imkanları ile seferber oldu.
Nasrullah’ta ‘Halk Sağlığı Sokağı’ kuruldu
Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 3-9 Eylül tarihlerinde Halk Sağlığı Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Nasrullah Meydanında Halk Sağlığı Sokağı oluşturuldu.
Bebeklerde ve yetişkinlerde çölyak hastalığı nedir?
Günümüzde en sık karşılaşılan genetik rahatsızlıklardan biri olan çölyak hastalığı, belirtileri ve tanısı konusunda çeşitlilik gösteriyor. Glüten konusundaki hassasiyeti temsil eden çölyak hastalığı nedir, belirtileri nelerdir?
Sağ kurtulan kedisini görünce gözyaşlarını tutamadı
Çanakkale’de çıkan orman yangınında canını zor kurtaran adamın hem iş yeri hem de hayvanları küle döndü. Onlarca hayvandan geriye acı tablo kalırken sağ kurtulan kedisini gören adam gözyaşlarına boğuldu.
Malatya'da 5 şiddetinde deprem!
AFAD'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde 5 büyüklüğünde deprem oldu. Adıyaman, Tunceli ve Diyarbakır gibi çevre illerden hissedildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, AFAD ve ilgili kurumların saha tarama çalışmalarına başladığını duyurdu. NTV yayınına katılan Jeolog Prof. Dr. Okan Tüysüz ise 6 Şubat depremlerinden bu yana bölgeye gerilim yüklendiğine dikkat çekerek "Bir süredir Malatya Yeşilyurt ve Doğanşehir arasında sismik aktivite var. Bu aktivite sürüyor. Daha büyük bir deprem olacağını zannetmiyorum." dedi.
6 yılda 7491 engelli öğrenci yetenek taramasından geçti
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, 2017 yılından bu yana 7 bin 491 engelli öğrencinin yetenek taramasından geçirildiğini açıkladı.
Kastamonu Belediyespor, sağlık kontrolünden geçti
Kastamonu Belediyespor oyuncuları, yaklaşan maç takvimi öncesinde sağlık kontrolünden geçti.
WhatsApp Web’e ekran kilidi özelliği geliyor
Popüler mesajlaşma platformu WhatsApp, Web sürümüne uzun zaman sonra ekran kilidi özelliği getiriyor. İşte detaylar!
Cide'de Kanser tarama aracıyla 24 vakaya ulaşıldı
Cide Belediyesi tarafından kanser tarama hizmeti veriliyor. Şu ana kadar kanser tarama aracıyla 24 vakaya ulaşıldı.
AK Parti'den yerel seçimde 4 aşamalı plan
AK Parti'nin 7 Ekim'de büyük kongreye gitmesi beklenirken, bu süre zarfında 4 önemli çalışma hayata geçirilecek.
Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: 'En ideal adayla çıkacağız'
"Bütün mesele, en ideal aday tespitlerini yaparak ülke genelinde seçimlerden en başarılı şekilde çıkmak."