Sağ kurtulan kedisini görünce gözyaşlarını tutamadı;

Sağ kurtulan kedisini görünce gözyaşlarını tutamadı

Çanakkale’de çıkan orman yangınında canını zor kurtaran adamın hem iş yeri hem de hayvanları küle döndü. Onlarca hayvandan geriye acı tablo kalırken sağ kurtulan kedisini gören adam gözyaşlarına boğuldu....

Çanakkale’de çıkan ve 46 saat sonra kontrol altına alınabilen yangının bilançosu yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Yanının en fazla hasar verdiği Yağcılar Köyü'nde hediyelik eşya dükkanı olan ve hemen yanında çok sayıda kümes ile küçükbaş hayvana bakan Basri Tezel, çıkan yangında alevlerin arasında son anda kaçtı.

"20 YILLIK EMEKLERİM KÜL OLDU"

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre; güvenlik güçlerinin yangın nedeniyle tahliye ettiği köyden ayrılan Tezel yangının kontrol altına alınmasıyla geriye döndü.

Gördüğü manzara karşısında şok olan Basri Tezel;“20 yıllık emeklerim küle döndü. Çiftlikte bulunan hayvanlarım yandı. Hiçbirini kurtaramadım.” dedi.

KEDİSİNİN MİYAVLADIĞINI DUYUNCA DAYANAMADI

Röportaj esnasında aradığı kedisi bulan 2 çocuk babası Tezel, kedisinin miyavlamasını duyunca gözyaşları içinde kaldı. Kedisine sımsıkı sarılan Tezel’in duygulu anları ise kameraya yansıdı.

"CANIMIZ ÇOK ACIYOR"

20 yıllık emekleri bir yangınla küle dönen Tezel, “Yangın çok hızlı yayıldı. Kendi canımızı zor kurtardık. Burada 20 yıllık ekmek teknem vardı. Ailemle birlikte burada hediyelik eşya yapıyorduk. Yan tarafımda da hem kümes hayvanlarım hem de küçükbaş hayvanlarım vardı. Hepsi yandılar. Canımız çok acıyor. Hiçbiri yangından kaçamamış. Bir tek kedim kalmış. Buna da şükür. 1 Hafta sonra kızımın düğünün yapacaktım ama her şeyimiz bir gecede gitti" dedi.

Kaynak: İHA

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum