Arama
Arama Sonuçları
Avrupa ‘bizim çocuklar’ı konuşuyor
Avrupa'nın önemli liglerinde top koşturan milli futbolcular, haftaya damga vurdu.
7.4 büyüklüğünde deprem senaryosu (VİDEO HABER)
UMKE ekibinin de görevlendirildiği Uluslararası MED EU MODEX 2023 Çanakkale Tatbikatı tamamlandı. Tatbikatta, Çanakkale'de 7.4 büyüklüğünde deprem yaşandığı senaryosu uygulandı.
Kastamonu UMKE, 8 ülkenin katıldığı tatbikatta
Avrupa Sivil Koruma Teşkilatı yönetiminde Sağlık Bakanlığı koordinesinde AFAD Başkanlığı tarafından Çanakkale Tıbbi Saha Uygulama Tatbikatı başladı. Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı 3 UMKE personeli, 1 EMT1 koordinatörü de görev yapmak üzere ilimizden hareket etti.
‘Yok artık’ dedirtti! Savaştan kaçan kişi 80 daire alıp otele çevirmiş
Antalya’da yabancılara satışı yapılan konutların özellikle Alanya ve Konyaaltı ilçelerinde amacı dışında kullanıldığını, bunun da otelcilik faaliyetlerine büyük zarar verdiğini söyleyen Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) Yönetim Kurulu Üyesi, Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Kavaloğlu, son dönemde satışı yapılan gayrimenkul sayısının 108 bine ulaştığını kaydetti. Kavaloğlu, " Bu listenin içinde 1 kişi 80 tane ev almış. Ve aynı kişi bu evleri kendi yurttaşlarına kiralıyor" ifadelerini kullandı.
Dünya listesi açıklandı! İşte Türkiye'nin sırası...
Dünyanın en uzun yaşayan ülkeleri açıklandı! İşte Türkiye'nin sırası
Filenin Efeleri Portekiz'e mağlup oldu
CEV Avrupa Erkekler Voleybol Şampiyonası'nda mücadele eden Filenin Efeleri, gruptaki dördüncü maçında Portekiz'e 3-2 mağlup oldu.
İnebolu’da ‘Zellankadef’ adıyla satılıyor, Alzheimer'ı durduruyor
İnebolu ilçesinde zellankadef denilen bu çiçek halk pazarlarında köylü kadınlar tarafından satılıyor.
Avrupa'da durdurulamıyoruz
Türkiye, 4 temsilcimizin de galibiyet aldığı haftada yükselişini sürdürdü ve Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılım için önemli aşama kaydetti.
Türkiye’de satışa çıkan o otomobil 1 saatte tükendi
Türkiye'de 100 adetlik kotasıyla online satışa sunulan Citroen My Ami Buggy 1 saatte tükendi.
Meftun Dallı kimdir? nerede okudu? kaç yaşında?
Meftun Dallı kimdir? kaç yaşında? Meftun Dallı nerede okudu? tüm soruların cevabı haberimizde
Cimbom'un galibiyeti ülke puanını uçuşa geçirdi
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Slovenya ekibi Olimpija Ljubljana ile karşı karşıya geldi.
Süper Lig'de 20 takımın 17'si yerli hocayla lige başlayacak
2023-2024 sezonunda Trendyol Süper Lig'de 20 takımdan 17'si yerli teknik adamlara emanet.
15 yılda kuduz riskli temas sayısı 3 milyonu aştı!
Sağlık Bakanlığı verilerine göre, kuduz riskli temas sayısı son 15 yılda ciddi boyutlara ulaştı. Kuduz hastalığı riskiyle karşı karşıya kalan vatandaş sayısının 3 milyonu aştığı belirtiliyor.
Zeytinyağının ardından buğdayda da rekor üretim! Depolarda yer boşaldı
Muş’ta cumhuriyet tarihinin en yüksek verimlilik seviyesine ulaşan buğdayda rekor üretim gerçekleşince, TMO depolarında yer kalmadı. Öte yandan dünya genelinde zeytinyağı üretimi düşerken Türkiye'de rekor üretim bekleniyor.
Avrupa'da Türk haftası! Ülke puanında yükseliş sürüyor
Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un Avrupa'da tur atlamalarıyla birlikte UEFA ülke puanında sıralama yenilendi.
Türkiye UEFA ülke puanı sıralamasında yükseldi
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un Konferans Ligi ön elemelerinde oynadığı ilk maçlarının ardından Türkiye'nin UEFA ülke puan sıralamasındaki yeri değişti.
26 Temmuz tarihte bugün: kim doğdu? Kim öldü?
26 Temmuz Tarihte Bugün olan olayları neler? Tarihte bugün kim doğdu, kim öldü? 26 Temmuz'da ne oldu? Tarihte bugün ne oldu? 26 Temmuz Tarihte bugün olan olaylar, 26 Temmuz'da doğan ünlüler, Tarihte bugün Türkiye ve dünyada yaşanan gelişmeler...
Türkçe ilk 10’a giremedi
Dünya’da en çok konuşulan diller belirlendi. En çok konuşulan diller arasında ilk 10 sırada Türkçe yok. İşte en çok konuşulan diller
Ronaldo'dan Türkiye Ligi'ne gönderme!
Suudi Arabistan'a transfer olarak büyük bir sürprize imza atan Cristiano Ronaldo'dan Türkiye Ligi'ne gönderme geldi. Celta Vigo'ya 5-0 yenildikleri maçın ardından konuşan Ronaldo'nun sözleri sosyal medyada yankı uyandırdı.
“Arda, benim sayemde Real Madrıd'e gitti"
Fenerbahçe'den ayrılıp Al-Hilal'in başına geçen teknik direktör Jorge Jesus, Real Madrid'e transfer olan 18 yaşındaki yıldız futbolcu Arda Güler hakkında flaş ifadelerde bulundu.
Plaj Futbolu Milli Takımı, Avrupa'nın ilk 10’unda
Plaj Futbolu Milli Takımımız, Estonya ile karşılaştı ve rakibini mağlup edip, sıralamada dokuzuncu oldu.
Instagram ve Facebook'ta 'mavi tik' dönemi... İşte Türkiye fiyatı
Meta, yılın başlarında kendi çatısı altındaki sosyal medya platformları Facebook ve Instagram için mavi tik dönemini başlattı.
Tarihte bugün ne oldu? 25 Haziran tarihte bugün
25 Haziran'da ne oldu? tarihte bugün ne oldu? 25 Haziran önemli bir gün mü? soruların cevapları haberimizde
İşte Fenerbahçe'nin yeni hocası…
Bir sürpriz yaşanmaması durumunda Fenerbahçe'yi yeni sezonda çalıştıracak teknik direktörün İsmail Kartal olduğu belirtildi.
İlk oturum sona erdi
ÖSYM tarafından 81 il ve Lefkoşa'da düzenlenen, 3 milyon 527 bin 466 adayın başvurduğu Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (2023-YKS) ilk oturumu Temel Yeterlilik Testi (TYT) sona erdi.
Jesus: Artık Fenerbahçe'nin teknik direktör değilim
Jorge Jesus, “Bugünden itibaren Fenerbahçe'nin teknik direktör değilim. Bunu başkanımıza birkaç hafta önce söylemiştim. Yeni bir arayış içine girebilmesi için kendisine bilgi vermiştim” dedi.
Cide Yeg’den Portekiz ve İspanya’ya çıkartma
Cide Yerel Eylem Grubu Derneği (YEG), Portekiz ve İspanya’ya çalışma gezisi düzenledi.