İşte Fenerbahçe'nin yeni hocası…;

İşte Fenerbahçe'nin yeni hocası…

Bir sürpriz yaşanmaması durumunda Fenerbahçe'yi yeni sezonda çalıştıracak teknik direktörün İsmail Kartal olduğu belirtildi....

Bir sürpriz yaşanmaması durumunda Fenerbahçe'yi yeni sezonda çalıştıracak teknik direktörün İsmail Kartal olduğu belirtildi.

Sezona Jorge Jesus ile şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe, zaferi ezeli rakibi Galatasaray'a kaptırmıştı.

Portekizlinin ayrılığı sonrası teknik direktör arayışlarına başlayan Fenerbahçe'de başkan Ali Koç, yeni hocanın hatlarını çizmişti. Vincenzo Montella, Mircea Lucescu gibi yabancı teknik direktörlerle de adı anılan Fenerbahçe, Ali Koç'un 'yerli' açıklaması sonrası ibre tersine döndü.

BİRÇOK İSİM GÜNDEME GELDİ

Başkanın sözleri sonrası Fenerbahçe'de Volkan Demirel, Emre Belözoğlu, Sergen Yalçın, Aykut Kocaman, Abdullah Avcı gibi isimler ön plana çıkarken son kararın verilmek üzere olduğu belirtildi.

Büyük ihtimalle İsmail Kartal takımın başına geçecek

beIN SPORTS'un haberine göre Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü büyük ihtimalle İsmail Kartal olacak.

İSMAİL KARTAL GÖREVE HAZIR

Volkan Demirel'in açıklamaları sonrası en ciddi aday olarak elde İsmail Kartal'ın kaldığı vurgulanırken, deneyimli hocanın göreve hazır olduğu kaydedildi.

İsmail Kartal daha önce Fenerbahçe'de 2014-15 sezonunda ve 2021-22 sezonunun ikinci bölümünde görev almıştı. Fenerbahçe'de yardımcı antrenörlük görevini yürüttüğü sırada 2 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası zaferi yaşayan İsmail Kartal, teknik direktör olarak 2014-15 sezonunda Süper Kupa'yı kazanmıştı.

İsmail Kartal

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum