Arama
Arama Sonuçları
Hanönü'nün yeni Başkanı start verdi!
31 Mart Yerel Seçimlerinde Hanönü Belediye Başkanı olarak seçilen Metin Yamalı mazbatasını alarak görevine başladı. Devir teslim töreninin ardından göreve başlayan Belediye Başkanı Metin Yamalı, “Koltuğa ve makama oturmak için gelmedik. İlçemizin daha iyi bir noktaya gelmesi için ekip olarak çalışacağız ”dedi.
Mehmet Akif'in tek kadın muhtar adayı!
Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nin tek kadın muhtar adayı Nihal Turgut, 40 yıldır ikamet ettiği mahallesine talip oldu. Muhtar olma düşüncesinin 15-20 sene öncesine dayandığını dile getiren Turgut, muhtar seçilirse mahallesi için değişik fikirlere öncü olacak.  Sağlam ikili ilişkiler ve güçlü iletişim becerilerinin olduğunu söyleyen Turgut Mahallesi için elinden geleni yapacağını kaydetti. 
AFAD senaryo hazırlamıştı!.. Kastamonu’nun komşusunda ard arda 10 deprem
Çorum’un Oğuzlar ilçesinde son 36 saatte 1.4 ila 3,5 şiddetinde 10 deprem meydana geldi.
Canan Karatay açıkladı! İşte strese karşı doğal çözüm
Prof. Dr. Canan Karatay, insan sağlığının en büyük düşmanlarından olan stresle nasıl baş edileceğine dair önerilerde bulundu.
Bu kez kiracı değil ev sahibi sokakta kaldı
Eşinden ayrılan bir kişi 6 ay önce ihtar çektiği kiracısı evinden çıkmayınca sokakta kaldı. Apartman içine koyduğu koltukta kalan şahsın gözü, kiracısının kapısında.
Her gün 200 kilometre yol kat edip sarımsak tarlasında çalışıyorlar
Sinop'un Boyabat ilçesinde ikamet eden öğrenciler, yaşıtları tatil yaparken, her gün 200 kilometrelik yolu kat ederek geldikleri Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde sarımsak tarlalarında çalışıyor.
"Kastamonu, tarım sektörünün en önemli sermayesinin tarım toprağı olduğunu biliyor"
Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Kastamonu’nun ev sahipliğinde Bartın, Zonguldak, Bolu, Düzce, Kocaeli, Karabük ve Sakarya’dan yetkililer ile sektör temsilcilerinin katıldığı “Tarımsal Üretim Planlaması Bölge İstişare Toplantısı” gerçekleştirildi.
‘Beyaz Altın’da 25 bin tonluk rekolte bekleniyor
Taşköprü sarımsağında hasat dönemi başladı. İlçede üretilen sarımsakta 25 bin ton civarında rekolte bekleniyor.
'Ben bakanlık isterim ama...'
İkinci tur için Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini açıklayan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, gündem olan 'bakanlık' çıkışına ilişkin konuştu.
"Kastamonu, 7'den 70'e birlik içerisinde oldu"
Kastamonu'da, yardım malzemelerinin toplanıp deprem bölgesine gönderilmesi için çok sayıda vatandaş gönüllü oldu. Merkez Spor Salonu'ndaki yardım faaliyetlerine katılan Kastamonu Özel Bireyler ve Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Huriye Boyraz, yaptığı açıklamada; "Kastamonu halkını 7'den 70'e birlik içinde gördük. Gençlerimiz sabahlara kadar burada çalışıyorlar. Biz birlikte güçlüyüz, birlikte başaracağız" ifadelerine yer verdi.
Öğretmenin fedakarlığıyla yeniden hayata tutundu
Kastamonu’da ailesinin, özel eğitim kurumuna göndermek istediği 8 yaşındaki down sendromlu Yunus Emre, sınıf öğretmeninin büyük fedakarlığı sayesinde hayata yeniden tutundu.
Aktaş güven tazeledi
Yeniden Refah Partisi 2'nci Olağan Kongresi Kastamonu Belediyesi Nikah ve Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.
İlber Ortaylı'dan İnebolu'da ilginç bilgiler
Ünlü Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde katıldığı konferansta Milli Mücadele Dönemi ile ilgili bilgiler verdi.
Kaçakoğlu BASK yönetiminde
Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası (TEÇ SEN), 14-15 Mayıs tarihlerinde Ankara Büyük Anadolu Otel'de gerçekleşen Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonu (BASK) 7. olağan genel kurulunda BASK’a katılımını gerçekleştirdi.
'Bana cevap verir gibi, Emin Çınar'a cevap verdi'
ERBİLGİN'NDEN VİDİNLİOĞLU'NUN AÇIKLAMALARINA CEVAP: 'Bana cevap verir gibi, Emin Çınar'a cevap verdi'
Kilo Vermenin Kolay Yolları
Hepimiz fazla kilolarımızdan kısa sürede kurtulmak istiyoruz ve bunun için kilo vermenin kolay yolları var mıdır diye düşünüyoruz. Bugün hayatımızda küçük değişikliklerle kilo vermemize yardımcı olacak bazı tavsiyeler ile geldim. Bakalım kolay kilo vermenin yolu nelerden geçiyor.
'Bakanlığa kadar yolu var'
Kuzeykent Mahallesi’nde bulunan sürücü parkurunun taşınması için büyük çaba sarf eden Mahalle Muhtarı Hakan Çölez, yetkililere yazdığı dilekçeye 'ret' cevabı gelmesinin ardından, yetkililere tepki gösterdi
Kilo neden alınır ? kilo alma sebebi nedir ?
Kilo neden alınır ? kilo almanın sebepleri ? kilo nasıl alırız ? neden kilo alıyoruz ?