Aktaş güven tazeledi;

Aktaş güven tazeledi

Yeniden Refah Partisi 2'nci Olağan Kongresi Kastamonu Belediyesi Nikah ve Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi....

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Abdullah Aktaş, tek liste halinde girdiği seçimde yeniden İl Başkanlığına seçilerek güven tazeledi.

Kongreye, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Zor, Yeniden Refah Partisi Çorum İl Başkanı Yakup Taş, parti teşkilatı ve delegeler katıldı.


ZOR; “PARTİMİZLE BİRLİKTE İNSANIMIZIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HAMLELERİ BAŞLATACAK ÇALIŞMA BAŞLADI”


2. Olağan Genel Kurulda konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Zor, siyasi partilerin kuruluş amaçlarının, ülke inansın maddi manevi problemlerini çözmek, ülkenin refah seviyesini yükseltmek olduğuna vurgu yaparak; “Türk insanımızın bulunduğu ortamda rahat bir şekilde hareket edebilecek, kabiliyetlerini geliştirmek, yeteneklerini arttırmak, gelecek nesillere ortam hazırlamak amaçlıdır. Belki levhalar 100 ve 100'ün üzerinde parti kurulmasıyla Türkiye'miz önlerdedir ama asıl amaç itibariyle bakıldığı zaman temel felsefe olarak bakıldığı zaman Türkiye de aslında 2 tane ana eksenin olduğunu görebilirsiniz.Bunlardan bir tanesi milli görüş hareketi diğeri ise kendi içerisinde ikiye ayrılabilmek üzere bir sağ muhafazakar yapı bide sol tandans yapıdan bahsedebiliriz. Bu milletin özünü, tarihi, inancını derleyen toplayan kendi özünde, ruhunda, kendi içerisinde taşıyan Milli görüş hareketi 69 yılından itibaren Türkiye'miz de insanımızla tanışmış, kaynaşmış ve gerçekten efsanevi hizmetler yapılmış ve hocamızın açmış olduğu bu kutlu harekette çok güzel şekilde ağır sanayisinden, manevi kalkınmasına kalıncaya kadar bu milletin kendi öz dinamiklerine uygun ,milletin ruhuna uygun, milletin kültürüne ve inancına uygun ve aynı zamanda ülke insanımızın tamamını kapsayacak tamamını rahatlatacak hal ve hareketler, faaliyetler icra edilmiştir elhamdullah. Oysa Milli Görüş hareketini diğerlerinden ayırarak bir tarafa koymakla beraber bu gün itibariyle ikinci 40 yıl dediğimiz, Yeni Refah Partimizle beraber Türkiye'miz den insanımızın yüzünü güldürecek hamleleri başlatacak çalışma başlamıştır.Bugün Kastamonu da 2’cisini yaptığımız bu olağan kongrede inşallah bir başlangıç bir hız kategorize görevi yapmasını hasebiyle de bu kongreyi önemsiyoruz” dedi. 

“ÜLKE İNSANIMIZIN YÜZDE 85’İ YOKSULLUK SINIRININ ALTINDA”

AK Parti iktidarını eleştiren Genel Başkan Yardımcısı Zor; “20 yıldan beri iktidar olan Ak Partin yapmış olduğu çalışmaları söyle bir gözden geçirmek gerekirse en önce ekonomiden başlamamız gerekir. Ülke insanımızın yüzde 45'i açlık sınırın altında, ülke insanımızın yüzde 85'i yoksulluk sınırın altında söyle kabaca bir hesap yapmamız gerekirse, ülke insanımızın 15'i rahat, huzurlu kendi istedikleri hayatı yaşayacak boyutta bu da 12 milyon insana tekabül ediyor. 85 milyon insandan bahsediyoruz bunun 12 milyonu rahat bir şekilde yaşıyor ama geri kalanı gerçekten hem ekonomik olarak hem sosyal yaşantı olarak her türlü sıkıntı her türlü ızdırabın içerisinde. Türkiye'nin son 1 yılından örnek vermem gerekirse, askeri ücrete zamlar yüzde 50'lere varıncaya kadar, yüzde 30'larla iyileştirme yapıldı.Buna rağmen sonuç ortada , Ankara’dan almış olduğum verileri sizler paylaşmak isterim. 1 Şubat'ta Ankara da ekmek fiyatı 1.75 lira askeri ücret 4 bin 250 liraydı (Ocak itibari ile), toplam 2 bin 428 adet ekmek alınabiliyordu.Peki askeri ücrete 5 bin 500 liraya çıkınca ekmek fiyatı 4 liraya çıktı, toplamda ise bin 375 adet. Arada ki fark bakıldığı zaman bin 53 adet ekmek kaybedilmiş. Türkiye de insanımızı rahatlatacak insanımıza gerçekten maddi ve manevi noktada huzur verecek, iç huzuru verecek bir parti vardır oda Yeni Refah Partisidir. Bunu böylece bilesiniz.”

“TÜRKİYE'DEKİ SKANDALLAR BU ŞEKİLDE DEVAM EDERKEN BİZLER BAŞIBOŞ DURAMAYIZ”

Genel Başkan Yardımcısı Zor, açıklamalarını şöyle sürdürdü; “Türkiye'nin ekonomik olarak durumu bu, Türkiye'deki skandallar bu şekilde devam ederken bizler başıboş duramayız. Milli ve manevi değerlere gelirsek Türkiye de halen Milli Eğitim Bakanlığı nasıl bir insan yetiştirmek üzere bir kurgu, hangi mesleğe ne kadar insan yetişmek üzere bir plan yapamıyor. Kaç tane doktor, kaç tane mühendis, kaç tane öğretmen ya da teknik ve ara elemana ihtiyacınız var. Bunun bir alt yapısını henüz daha koordinesini edemediniz ve siz nasıl bir nesil istiyor musunuz? Milli ve manevi değerlerine bağlı bir nesil mi? sizin istediğiniz nesil özelliklerine halen Milliyetim hazırlayıp bir alt yapısını hazırlayıp müfredatını ortaya koyamadı. 1 milyon gencimiz KPSS’ye girdi ve sorular çalındı. Büyük bir buhran, büyük bir beyin ızdırab yaşıyor bu gençlerimiz, bu gençlerimiz nasıl kendilerine gelecekler. Bir sene çalışıp emek vermek , bir sene masa başında sandalye üzerinde üzerin de oturmak ne demek.Bu emekleri kim karşılayacak? nasıl karşılayacak ? görevden alındı, alındıda ne oldu 1 milyon gencin emeğini kim karşılayacak? bunun hesabını kim verecek? ortada kişi yok, kocaman bir soru. Türkiye de yer yerinden oynuyor, depremler oluyor hesap verecek bir makam yok , bir kişi yok. Nasıl bir ülkede yaşıyoruz hayretler içerisindeyiz.  

“TÜRKİYE’DE YAŞANABİLİR BİR ÜLKE YAPMAK İÇİN İNANÇLI KADROLAR GELİYOR”

Genel Başkan Yardımcısı Zor, son olarak Yeniden Refah Partisi’nin müjdelerini açıklayarak şöyle konuştu; “Yeniden Refah Partisi müjdelerini verdi; Türkiye’de Yeni Refah Partisi artık hem milletimizin içinde hem de milletimizin hakkını hukukunu korumak için Büyük Millet Meclisinde temsil edilecektir. Bunu bilesiniz bu birinci müjdemizdir. İkinci müjdemiz ise biz bulunduğumuz yere rengimizi veririz, biz eğer Mecliste isek, muhalefet isek milli görüşe ve insanımıza insanımızın lehine olan iktidara yaptırız, iktidarda bizsek zaten bunu biz güle güle yaparız, severek yaparız. Biz insanımıza o bereketi yaşatırız. Devir değişti herkese haber salın üzülenlere, ümitsizlere, mağdurlara, ezilenlere selam salın. Artık Milli Görüş geliyor, Türkiye’de yaşanabilir bir ülke yapmak için inançlı kadrolar geliyor. Yeni bir dünya kurmak için Milli Görüşçükler geliyor bunu bilesiniz” dedi. 

TAŞ; “GEVŞEMEYECEĞİZ, ÜZÜLMEYECEĞİZ DAHA ÇOK ÇALIŞACAK DAHA ÇOK GAYRET EDECEĞİZ”


Çorum İl Başkanı Yakup Taş, Türkiye'de birçok insanın milli görüşün kelime karşılığını anlayabileceğini ama icraatın başka bir şey olduğunu dile getirerek; “Bugün bakıyorsunuz bazı siyasi partiler İstanbul Sözleşmesi'ne karşı ama 'Ortağım var, hareket ettiğim insanlar var' deyip doğru olan karşıtlığını bile yapamıyor ama Genel Başkanımız hiç kismeye boyun eğmeden ne Millet İttifakı ne de Cumhur İttifakı demeden Yeniden Refah Partisi doğruyu her zaman haykırarak söylemeye devam ediyor. Böyle bir kadroyla, böyle bir başkanla Yeniden Refah Partisi ilk yapılan seçimlerde iktitdar olacaktır inşallah. Tabii ki bu ikdarda buradaki kadrolar ile olacaktır. Gevşemeyeceğiz, üzülmeyeceğiz daha çok çalışacak daha çok gayret edeceğiz" dedi.

“İNANMAK VE DAHA ÇOK GAYRET SARF ETMEK ZORUNDAYIZ”

Kendisinin 40 yaşında olduğunun ve Necmettin Erbakan'ın Genel Başkanlığında da Çorum İl Başkanlığını sürdürdüğünü aktaran Taş; “Bir gün rahmetli erban hocamın sohbetine katıldım. O zaman bir hastalıkla boğuşuyordu ve siyasi yasaklı olma durumları vardı. Hocam çok neşeliydi. O gün orada genç bir kardeşimiz 'Hocam siyasi yasak gelecek diye konuşuyorlar ama bugün çok neşelisiniz' dedi. 'Elhamdülillah önümüze koyulan her engeli aşarım. Allah'ın istediği, bizlere borç verdiği şeyleri gerçekleştiriyoruz' dedi. Bu inanmışlıktır arkadaşlar, sizler de inanmalısınız, bizler de inanmak zorundayız. Daha çok gayret sarf etmek zorundayız. Bu kongreden sonra çalışmalarımızı daha çok hızlandırıp Kastamonu'dan başlayarak Türkiye'yi, Türkiye'den devam ederek İslam alemini, İslam alemiyle birlikte de tüm insanlığı kurtuluşa erdireceğiz” diye konuştu.

AKTAŞ; “MİLLİ GÖRÜŞ TEŞKİLATLARI OLARAK İNSANLARI ÖZGÜRLEŞTİRMEK İÇİN TEŞKİLATLANDIK”


Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Abdullah Aktaş; “Milli görüş ne demek bu toprakların ruhundan çıkan bir çilenin bir idealin bir davanın adıdır. Milli görüş adil bir düzen demektir. Milli görüş, üretime dayalı reel ekonomi demektir. Milli görüş, Hakkı hakim kılmaktır ve haksız kazanca ve ekonomik sömürüye karşı olmak demektir. Milli görüş, yaşama hakkını güvence altına almak demektir. Milli görüş, mülkiyet hakkına sahip çıkmak demektir. Milli görüş nesli muhafaza etmek demektir. Milli görüş aklı muhafaza etmek demektir. Milli görüş insan haklarına sahip çıkmak demektir. Milli görüş, İslam'ın yaşadığımız yüzyılda sosyal siyasi ekonomik felsefi ve ahlaki olarak söyleyecek sözü olmaktır. Milli görüş Hz. Adem'den günümüze bir süre gelen hak batıl mücadelesinde hakkın tarafında olmak ve haksızlığa karşı dilsiz şeytan olmamaktır. Milli görüş gardiyan devlet anlayışından, garson devlet anlayışına geçmek demektir. Milli görüş İslam Devlet vatan millet ve bayrak gibi değerlerin bedenlerimizde ruh bulması demektir. Milli görüş hareketi, anti emperyalist ve antisiyonist olmamak demektir. Milli görüş bu milletin inancı tarihi kimliği ruh köküdür. Bizler Milli görüşçüler olarak tüm dünyada ve ülkemizde medeniyetlerinin ve ideallerinin gerçekleşmesi için teşkilatlanan partileşen sendikalaşan ve örgütlenen ve ülkemiz içindeki tüm dünyadaki insanlara köleleştirmek sömürmek için çalışan ırkçı emperyalistlere siyonistlere masonlara farmasonlara karşı bizlerde milli görüş teşkilatları olarak insanları hak ettiği seviyede yaşatmak ve özgürleştirmek için teşkilatlanmış bulunmaktayız” dedi. 

“MAALESEF MİLLİ EĞİTİM, MİLLİ ÖĞÜTÜM OLMUŞTUR”

Aktaş konuşmasını şöyle sürdürdü;  “Maalesef Milli Eğitim Milli Öğütüm olmuştur. Nesillerimizi uyuşturucunun, LGBT'nin, içkinin, zinanın, yozlaşmanın esaretine terk etmiş durumdayız. Üreten yerine tüketen bir toplum haline getirildiğimizden ekonomimiz bitmiş, döviz ve altın TL'mizi her gün katletmektedir. Rusya-Ukrayna enflasyonu örneği. Tarımda gıdada dışa bağımlı olmuşuz. Milyonlarca bitki çeşidi olan Anadolu topraklarında tohum ithal eder olmuşuz. Dış siyasette Ortadoğu ve batı politikaları çökmüş, göç olayları önümüzde büyük bir tehlike olarak görülmektedir. Toplumsal barış kardeşlik büyük bir tehlikede, kadın cinayetleri, erkek cinayetleri kavgalar çatışmalar neredeyse ülkemizi yaşanmaz bir hale getirmektedir. Toplumumuzu ailelerimizi perişan eden İstanbul Sözleşmesi uzantısı 6284 sayılı kanun Lanzorette ve Cedaw gibi anlaşmaları hala yürürlüktedir. Bütün bunlardan kurtuluş yolu milli görüş ile reçetelerindedir. Bu reçeteleri uygulamak için hakka ram olmak gerekir, davasının delisi olmak gerekir. Yukarıda bahsettiğim gibi davasının rüyasında yaşayabilmek gerekir. Buradan bizleri milli görüşü ve bu hak davayı başsız bırakmayan genç Genel Başkanımız Fatih Erbakan Başkanımıza teşekkürlerimize sunuyoruz ve İnşallah önümüzdeki seçimde Başkan yapabilmek için ve akabinde tüm projelerimizi hayata geçirebilmek için var gücümüzle çalışacağımıza söz veriyoruz.” 




Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum