Arama
Arama Sonuçları
DSİ, 21 yılda Kastamonu’ya hizmet yağdırdı
Kastamonu’da son 21 yılda yapılan yatırımlara dikkat çeken Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta; “21 yılda Kastamonu’ya 20 milyar 913 milyon TL değerinde 121 tesis inşa ettik. Kastamonulular için üretmeye devam edeceğiz” dedi.
Ölü sayısı 29’a yükseldi!.. Faciada ağır bilanço
İstanbul Valiliği, Beşiktaş'ta bir eğlence merkezinde çıkan yangında ölenlerin sayısının 29'a yükseldiğini, 1 yaralının tedavisinin devam ettiğini bildirdi.
Fenerbahçe kararını verdi!.. Ligden çekilecek mi?
Trabzonspor ile oynanan Süper Lig maçında yaşanan olayların ardından olağanüstü genel kurula gitme kararı alan Fenerbahçe, "Futbol A takımının Süper Lig'den çekilmesi dahil alınacak aksiyonların değerlendirilmesi." gündemiyle toplandı.
Akif Güzel: ‘Yolumuza daha kararlı devam edeceğiz’
AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, 31 yerel seçimleri sonrası ilk açıklamasını yaptı.
Erdoğan'dan seçim yorumu: 'Uyarı'
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Milletin iradesi sandıkta tecelli eder. Millet sözünü sandık yoluyla söyler. Millet uyarsını sandık aracılığıyla ifade eder. Yerel seçimlerde umduğumuz neticeye ulaşamadık. Özeleştirimizi cesaretle yapacağız. Milletin takdirini sorgulamayacağız" dedi.
Oktay; 'Sosyal medyanın sınırları çizilmeli
Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Bartın İl Temsilcisi Mustafa Ahmet Oktay, sosyal medya konusunda ciddi adımlar atıldığını, bu adımların ilerletilerek daha kapsamlı bir çalışmanın yapılması gerektiğini ifade etti. Oktay açıklamasında; "Hayatımızın vazgeçilmezleri arasında yer alan sosyal medya, doğru kullanılmadığı zaman tehlikeli boyutlar oluşturuyor. Bunun önüne geçilmesi için sınırlar konulması gerekiyor" dedi.
Tanıtım seferine çıkan Karaelmas Ekspresi KOMŞUYA geldi
Tanıtım turuna çıkan Türkiye'nin yeni turistik treni Karaelmas Ekspresi, Karabük'e ulaştı.
Kara Elmas Ekspresi komşuda!
Turistik Kara Elmas Ekspresi, tanıtım seferinin ikinci durağı olan Çankırı’ya ulaştı. Tren yolculuğu yapan vatandaşlar, yer altı tuz şehrini gezdi.
Yüksel Aydın 'Jandarmaya tokat' iddiası hakkında konuştu!
TV366 ve Açıksöz TV'nin ortak yayını olan Gündem Özel'in konuğu olan MHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, 'Jandarmaya tokat' iddiaları üzerine konuştu. Aydın açıklamasında; “Milliyetçi Hareket Partisi’nin geçmişi ve bunun mensuplarının, jandarmaya, polise bakış açısını Hikmet’in anlamasını beklemiyorum. Jandarma orada bana haksız yere de olsa bir tokat vursa, ben öbür yanağımı dönerim. Bu ahlaksızlığı devam ettirme” ifadelerine yer verdi.
Kastamonulu şehit yakını, hayatını kaybetti
Hain saldırıda şehit edilen Şerife Özden Kalmış'ın büyükbabası hayatını kaybetti.
Başkan Adayı Yalçın, vites yükseltti... Muhtarlarla istişare!
Yİ Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Kadir Yalçın, adaylığının ilan edilmesinin ardından seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Yalçın merkez mahallelerdeki sorunların tespitini yapabilmek ve çözüm üretebilmek adına muhtarlarla istişare toplantısı gerçekleştirdi.
'Sarımsakçı vekil'den CHP’ye sert eleştiriler
Mehmet Yıldırım, 2 yıldır akciğer kanserine karşı verdiği mücadele sırasında CHP Milletvekili ve Kastamonu Belediye Başkan adayı Hasan Baltacı ve CHP İl Başkanlığı yönetiminin kendisini telefonla dahi arayarak 'geçmiş olsun' dileğinde bulunmadığını söyledi.
Murat Kurum: ‘Kastamonulu bizi gördü’
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, projelerini açıklayacağı tarihi açıkladı.
AKM’de ‘Kastamonu Masalı’ yankılandı
Dünya Mirası Kastamonu İnisiyatifi’nin organizasyonu ile Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde AKM’de“Türkülerle Bir Kastamonu Masalı” adlı konser programı gerçekleştirildi.
Hanönü MHP’de istifa depremi!
Hanönü ilçesi Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Metin Arıkan dahil ilçe yönetimi istifa etti.
Kastamonu'da kar bastırdı, sürücüler yolda kaldı
Kastamonu'da bir çok bölgede etkili olan kar yağışı, ulaşımı da olumsuz etkiledi.
Doğan Ünlü: “İlke hanım diyorlar, ben ‘İlkesiz’ diyorum”
Basın açıklamasında konuşan AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü, CHP’yi sert eleştirdi: “O il başkanları var bir tane yeni değişti bunlar ve içi çekilmiş karanlık ilişkileri olan topluluk olduğu için bunları çözmekte zorlanıyoruz. Kripto bir yapı var bunlarda; kimin eli kimin cebinde belli değil. İlke hanım diyorlar, ben ‘İlkesiz’ diyorum. Diyor ki ya AK Parti il başkanı sessiz, milletvekili il başkanının işlerine karışıyormuş, yahu sana ne? Sen kimsin”
İl Başkanı Ünlü; 'Koltuğa oturtana kadar, çalışacağız...'
AK Parti İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, aday adayı olan adayların isimlerini teker teker sayarak teşekkür etti. Ünlü açıklamasında; "Bundan sonra AK Parti ailesine, hepimize düşen tek görev var. Tahsin Babaş Başkanımızı Belediye Başkanı koltuğuna oturtana kadar gece gündüz demeden yanında olmak" ifadelerine yer verdi.
Babaş; "Gerçek belediyecilik 'Tahsin Babaş'tır' "
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş  AK Parti İl Başkanlığı'nda  basın açıklaması gerçekleştirdi. Babaş dikkat çeken açıklamasında; "AK Parti'mizin gerçek özlü bir sloganı var Kastamonu bilir. 'Gerçek belediyecilik Ak Parti'dir' ve gerçek Belediyecilik AK Parti'nin temsilcisi olan tecrübeli kardeşiniz Tahsin Babaş'tır. Tabii ki belediyecilik bizim işimiz, benim mesleğim"  ifadelerine yer verdi.
AK Parti Milletvekili Uluay, yeniden doğdu
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu siyasetine yeni pencereler açmaya devam ediyor. Kamuoyunun pek de alışık olmadığı açıklamalarla 'Milletvekili' kavramını sil baştan yazan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, son olarak da Milletvekili Adayı gösterilmesinin ardından Nisan ayı itibariyle gerçekleştirdiği çalışmaları 120 maddede özetleyerek kamuoyuna açıkladı.
‘Kimseye MHP’yi yok saydırmayız’
Aylardır merakla beklenen “AK Parti ve MHP Kastamonu’da ittifak yapacak mı?” sorusu da nihayet cevabını buldu. AK Parti MHP’nin büyük ortağı olduğu Cumhur İttifakı, Kastamonu’da ayrı adaylarla seçime girme kararı aldılar.
Şehidimizi, Boyabat'ta binlerce kişi uğurladı
Geçen yıl gazi olan ve 22 Aralık'ta Pençe-Kilit Operasyon Bölgesi'nde şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu, memleketi Sinop’ta binlerce vatandaş tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Sinop’un Boyabat ilçesinde gerçekleştirilen cenaze törenine; Kastamonu İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay da katıldı.
Cideli firmanın otobüsü çalındı!
Kastamonulu firma Cide Güven Turizm’in otobüsü bu gece; İstanbul’da çalındı… Cide Güven Turizm; yaptığı açıklamada; İstanbul’da meydan gelen olayda park halindeki otobüslerinin çalındığını açıkladı.
Kastamonu ihracatına ‘bakır’ dopingi!..
Acacia Maden, 5 yılda yurtdışına 750 milyon dolarlık bakır madeni ihracatı yaptı