‘Kimseye MHP’yi yok saydırmayız’;

‘Kimseye MHP’yi yok saydırmayız’

Aylardır merakla beklenen “AK Parti ve MHP Kastamonu’da ittifak yapacak mı?” sorusu da nihayet cevabını buldu. AK Parti MHP’nin büyük ortağı olduğu Cumhur İttifakı, Kastamonu’da ayrı adaylarla seçime girme kararı aldılar....

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere hızla yaklaşılırken, partilerin aday belirleme süreci de devam ediyor. Öte yandan aylardır merakla beklenen “AK Parti ve MHP Kastamonu’da ittifak yapacak mı?” sorusu da nihayet cevabını buldu. AK Parti MHP’nin büyük ortağı olduğu Cumhur İttifakı, Kastamonu’da ayrı adaylarla seçime girme kararı aldılar.

İttifak olmayacağının kesinleşmesinin ardından açıklamada bulunan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay; “Cumhur ittifakı Kastamonu'da ayrı ayrı adaylar ile seçime girme kararı vermiştir. İttifak ruhunu incitmeden, hoş bir seçim süreci yaşayacağımızdan eminim. İlk hedefimiz belediyenin Cumhur ittifakında kalması, ama illaki her iki partide kazanmak için mücadele edecektir İttifak süreci netleştiğine göre bundan sonra adayımızın belirlenmesini bekleyeceğiz.Bizde seçim çalışması, seçim bittiğinde başlar, bu mantıkla zaten başlamış ve süren çalışmalarımızı adaylarımız belirlendiğinde biraz daha disipline edip, yoğunlaştırdığımızda 31 Mart Akşamı zaferi 20 Ak Partili Belediye başkanı ile kutlayacağız, inşallah" demişti.

“ADAYLARIMIZ BELİRLENDİĞİNDE SAHA ÇALIŞMALARIMIZ HIZ KAZANACAK”

Uluay’ın sözlerinin ardından açıklama yapan MHP İl Başkanı Emre Şahin, sert ifadeler kullandı. Milletvekili Uluay’ı MHP’yi görmezden gelmekte itham eden İl Başkanı Şahin, şunları kaydetti; “31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri için aday belirleme sürecimiz devam etmektedir. Merkez ve ilçelerimizde yoğun ilgi alaka gösterip aday adayı olan kıymetli dava arkadaşlarımızın sayıca fazla oluşu bizleri ziyadesiyle heyecanlandırmaktadır. Gerek belediye başkanlığı adaylığı gerekse İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi adaylığı noktasında inanmış dava arkadaşlarımız birlik ve beraberlik içerisinde görev beklemektedir. Bu kapsamda aday belirleme sürecimiz tamamlandığında saha çalışmalarımız hız kazanacaktır.”

“KALENİN SURLARINI GENİŞLETECEĞİZ!”

“AK Parti Milletvekili sayın Halil Uluay, ittifak ile ilgili açıklamasında dikkatimizi çeken bir cümle kullanmıştır. Buradan sesleniyorum sayın vekile; mevcut belediyelerimizi mi yok sayıyor yoksa Cumhur İttifakının en büyük bileşeni Milliyetçi Hareket Partisini mi? Şuanda Kastamonu Merkez belediyesi ve bununla birlikte Tosya, Taşköprü, Çatalzeytin, Ağlı, Seydiler ve İhsangazi Belediyeleri Milliyetçi Hareket Partisi tarafından yönetilmektedir. Kimseye Milliyetçi Hareket Partisini yok saydırmayız! Aday belirleme sürecimiz tamamlandığında tüm dava arkadaşlarımız ile birlikte gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüp üç hilalli sancağımızı diğer ilçelerimizde de asacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bizler yarım asrı aşkın bir siyasi hareketin mensuplarıyız ben ve değerli dava arkadaşlarımız birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüp, kalenin surlarını genişleteceğiz!”

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum